​Junioreiden jääkiekkosarjat pyörähtävät käyntiin
Julkaistu: 20.09.2022 15.34

​Junioreiden jääkiekkosarjat pyörähtävät käyntiin

Junioreiden jääkiekkosarjat pyörähtävät käyntiin

Alkaa olemaan se aika vuodesta, kun jääkiekkosarjat pyörähtävät käyntiin. U19 joukkue on pelannut jo kolme sarjaottelua ja seuraavat juniorisarjat alkavat 24-25.9 viikonloppuna. Tulevalle kaudelle uutuutena myös Varkaudessa on LeijonatTV automaattikamera järjestelmä. Järjestelmä kuvaa suorana kaikki NPS Areenassa pelattavat sarjaottelut, mutta kyllähän jääkiekkopelin seuraaminen on parasta paikan päällä. Kaikissa joukkueidemme kotiotteluissa on kioski auki, joten samalla pääset herkuttelemaankin.

Alla katsaus joukkueisiin, jotka Warkiksella ja yhteistyössä lähiseurojen kanssa on sarjoissa kaudella 2022-2023. Tervetuloa seuraamaan joukkueiden kotiotteluita niin Kämärin NPS Areenaan, Leppävirralle, Pieksämäelle ja Suonenjoelle.

U19

Joukkue pelaa U19 Suomi-Sarjan karsintaa lohkossa 2 ja tavoitteena on tietenkin kevät puolella olla mukana varsinaisessa Suomi-Sarjassa ja taistella viime kauden tavoin kärkisijoista. Viime kaudella joukkue ylsi hienosti sarjan finaaliin saakka, jossa espoolaisjoukkue oli kuitenkin parempi. Tällä hetkellä joukkue on pelannut kolme ottelua ja on lohkossaan neljäntenä yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Joukkue on tälle kaudelle muodostettu ns. yhteisjoukkueena, mikä tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat edustaa myös oman seuransa edustusjoukkuetta II-divisioonassa. Joukkueen pelaajat tulevat Varkaudesta, Suonenjoelta ja Leppävirralta ja joukkueen vastuuvalmentajana on Veli-Pekka Frilander Suonenjoelta. Varkaudessa harjoitukset vetää vastuuvalmentajan ohjeiden mukaisesti Toni Kinnunen ja Herkko Korhonen. Kokoonpanossa on reilut 20 pelaajaa. Joukkue harjoittelee yhdessä perjantaisin ja muu harjoittelu tapahtuu omilla paikkakunnilla. Seuraavat kotiottelu pelataan 24.9 Suonenjoella K-Vantaata vastaan ja 1.10 Varkaudessa NPS Areenassa klo 17.30 Vuosaaren Viikinkejä vastaan.

Joukkueen sarjan tilastot ja otteluohjelma löytyy tästä linkistä: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=83&did=9&stgid=7490

U14

U14 joukkue koostuu Warkis, LeKi-75 ja PiPS pelaajista ja joukkue osallistuu Kymi-Saimaan alueen sarjoihin AAA (kilpasarja) ja AA (haastajasarja) tasoilla eli vastaan tulee ikäluokan Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan alueen terävin kärki. Joukkueen peliryhmien kausi pyörähtää käyntiin jo perjantaina 23.9, kun AA joukkue avaa sarjakauden Rantasalmella RaJu Teamin veiraana. AAA joukkueen kausi alkaa 2.10 Mikkelissä Jukureiden vieraana. Jjoukkue on nykyisessä koostumuksessaan toista kautta ja joukkueessa on mukana noin 30 pelaajaa ja joukkue kokoontuu pari kertaa viikossa yhteisiin harjoituksiin, muu harjoittelu tapahtuu omilla paikkakunnilla. Joukkueen vastuuvalmentajina Varkaudessa ovat Mikko Lackman ja Jani Kaila sekä Leppävirralla harjoituksia pyörittävät Anssi Kokko ja Toni Rissanen. Kauden aikana molemmille peliryhmille tulee 26-28 sarjaottelua ja otteluiden peliaika on 3x20min.

Joukkueen sarjojen tilastot ja otteluohjelmat:

AAA: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=97&did=9&stgid=6454

AA: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=98&did=9&stgid=6434


U13

U13 joukkue on ollut jo kaksi kautta koostumuksessa, jossa on Warkis, LeKi-75 ja PiPS pelaajia ja kokoonpanossa on hieman yli 30 pelaajaa ja U13 osallistuu samalla tavalla kuin U14 Kymi-Saimaan alueen sarjoihin AAA ja AA tasoilla eli vastaan tulee ikäluokan Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan alueen terävin kärki. U13 on nuorin ikäluokka, jossa jääkiekossa ryhdytään pelaamaan eri sarjatasoilla ja sarjoista pidetään yllä tilastoja. Tälle kaudelle porukkaan mukaan tuli myös Suonenjoen SuKiKa ja näin ollen joukkueella on myös Savo-Karjalan alueen AA sarjassa peliryhmä, joka on Suonenjoen pelaajista koottu, joten kokonaisuutena U13 pelaajia on lähes 50. Yhteistyökuvio takaa tälle kaudelle sen,että myös SuKiKan pelaajilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan kilpasarjan vauhtia. Varkauden, Pieksämäen ja Leppävirran pelaajat kokoontuvat kaksi kertaa viikossa yhteisiin harjoituksiin, muu harjoittelu tapahtuu omilla paikkakunnila. Varkaudessa vastuuvalmentajana toimii Mikko Skinnari, Leppävirralla Jussi Männikkö, Pieksämäellä Toni Säämänen ja Suonenjoella Jesse Snäkin&Sauli Taavitsainen. Sarjojen ensimmäinen ottelu lauantaina 24.9 klo 13.00 NPS Areenalla Kämärillä, jolloin AAA joukkue kohtaa Varkaudessa KalPa etelän AAA joukkueen ja samana päivänä SuKiKa kohtaa Suonenjoella KalPa etelä AA joukkueen. Sunnuntaina 25.9 sekä AAA että Warkis/PiPS/LeKi-75 pelaajista koostuva AA joukkue matkaavat Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. Kauden aikana peliryhmille tulee 26-28 sarjaottelua ja otteluiden peliaika on 3x20min

Joukkueiden sarjojen tilastot ja otteluohjelmat:

AAA: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=101&did=9&stgid=8672

AA (Warkis/PiPS/LeKi-75):http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=102&did=9&stgid=8648

AA(SuKiKa): http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023...

U12

U12 ikäisiin tälle kaudelle perustettiin U13&U14 tavoin Warkis/PiPS/LeKi-75 yhdeistelmäjoukkue ja joukkue pelaa Kymi-Saimaan alueen sarjassa kahdella peliryhmällä ja joukkueessa on mukana noin 30 pelaajaa. Varkaudessa U12 pelaajat harjoittelevat pääsääntöisesti U11 joukkueen kanssa ja myös U12 ikäluokassa joukkue kokoontuu yhteisiin harjoituksiin. Varkaudessa joukkueen harjoittelua vetää Jarno Kolehmainen, Pieksämäellä Teemu Rossi ja Leppävirralla Olli Kervinen. Sarjan avausottelut joukkue pelaa Pieksämäellä 2.10 KalPa etelän peliryhmiä vastaan. Sarjassa pelataan noin 1/3 otteluista ns. pienkenttäpeleinä 3vs3 ja loput ottelut normaalisti 5vs5 täydellä kentällä. Sarjan otteluiden peliaika on rajattu 50 minuuttiin ja yhden pelipäivän aikana pelataan kaksi ottelua. Pelipäiviä sarjassa tulee 12 kappaletta.

Joukkueen sarjan otteluohjelmat: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=145&did=9&stgid=8829

U11

U11 ikäluokassa Warkis on mukana Kymi-Saimaan alueen sarjassa omalla joukkueella. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jan Elfvengren ja joukkueessa on noin 20 pelaajaa. Ensimmäiset sarjaottelut pelataan Kämärillä 1.10 klo 10.45 alkaen KalPa etelän joukkuetta vastaan. U11 ikäluokan sarjassa puolet sarjapeleistä pelataan 3vs3 pienkenttäpelinä ja puolet normaalisti täydellä kentällä 5vs5. Sarjan otteluiden peliaika on rajattu 50 minuuttiin ja yhden pelipäivän aikana pelataan kaksi ottelua. Pelipäiviä sarjassa tulee 12 kappaletta.

Joukkueen sarjan otteluohjelmat: http://tulospalvelu.leijonat.fi/serie/?season=2023&lid=146&did=9&stgid=8774

U9

U9 on aina pelikaudelle perustettava uusi joukkue. Joukkueen pelaajat siirtyivät tälle kaudelle Leijonakiekkokoulusta varsinaiseen joukkue toimintaan. U9 sarjassa pelataan ns. puolen kentän otteluita, jotka pelataan 4vs4 ja otteluissa tehdään kentällisten vaihto aina 1 minuutin välein ja ottelun kesto on rajattu 50 minuuttiin. Pelipäivän aikana pelataan kaksi ottelua ja pelipäiviä kauden aikana tulee 8-10 kappaletta. Joukkueen sarja pyörähtää käyntiin loka-marraskuun vaihteessa. Joukkuen valmennuksesta vastaavat Tommi Kärkkäinen, Elmeri Jyrkkänen ja Jarmo Huovinen.

Varsinaisten ikäkausijoukkueiden lisäksi Warkiksessa toimii Leijonakiekkokoulu ja luistelukoulu sekä aikuisille suunnattu pipolätkä toiminta. Näihin toimintohin ja myös ikäluokkajoukkueisiin otetaan uusia pelaajia mukaan. Tervetuloa mukaan jääkiekkoharrastukseen!


WARKIS WARKAUS RY


Ahlströminkatu 10 LT 26

78250 VARKAUS


warkis.toimisto@gmail.com

Puh. 044 363 2103


Toimisto kiinni toukokuu-syyskuu. Yhteydenotot sähköpostilla