lmoittautuminen WARKIS U9- 2016 syntyneiden joukkueeseen kaudelle 2024-2025

Joukkueen toiminta alkaa elo/syyskuussa ja kestää maalis/huhtikuun vaihteeseen. Toimitamme lisätietoa ensimmäisiin harjoituksiin ja toimintaan liittyen alkusyksystä hyvissä ajoin ennen ensimmäisiä harjoituksia. 

Toiminnan sisältö ja arvioidut kustannukset

- 2-3 jääharjoitusta viikossa (harjoitus/kilpahalli)
- Leijonaliigaan osallistuminen (10-14 pelitapahtumaa)

Toiminnan kustannukset harratajille muodostuvat seurakausimaksusta (200eur) + jäävuoromaksut + mahdolliset tarvikehankinnat joukkueelle + pelimatkojen kustannukset. Koko kauden kustannukset on suuruusluokassa 450-550 eur. Joukkue voi pienentää kustannuksia keräämällä sponsoreita / tekemällä talkootöitä. 

Ohjeet pelipassin ostoon toimitetaan ennen kauden alkua. 

 

Lisätiedot: 

Mika Immonen

Junioripäällikkö

immu.warkis@gmail.com

044-248 1384

Tule mukaan Warkis Junioreihin seuratoimijaksi tai valmentajaksi?

Warkis Varkaus ry. on noin 160 harrastajan varkautelainen juniorijääkiekkoseura. Teemme myös tiivistä yhteistyötä lähiseurojen (LeKi-75, PiPS ja SuKiKa) kanssa ikäluokissa U12-U18 muodostamalla yhteiset joukkueet. Warkis tunnetaan laadukkaasta valmennus – ja seuratoimintatyöstä ja seuralle on myönnetty tunnustuksena Tähtiseura-merkki Olympiakomitean ja Suomen Jääkiekkoliiton toimesta syksyllä 2023. Junioritoimintaamme ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu. 

Jotta toimintamme pysyy jatkossakin laadukkaana sekä myös toiminnan varmistamiseksi etsimme jatkuvasti ihmisiä mukaan seuramme toimintaan. Pystymme tarjoamaaan seurayhteisön lisäksi vahvan tuen eri käytännön rooleihin. Valmennukselle ja joukkueiden muille toimihenkilöille mahdollistamme monipuolista koulutusta roolikohtaisiin tarpeisiin, joko seuran omina koulutuksina sekä myös Suomen Jääkiekkoliiton tarjoamilla koulutuksilla.

Jätä meille tietosi tästä: CLICK, niin otamme sinuun yhteyttä ja etsitään sinulle sopiva tapa olla mukana kehittämässä itseäsi ja harrastajia!

Warkis Varkaus ry.