Leijonat.tv suoratoistopalvelu kuvaa tulevalla kaudella myös Kämärillä!
Julkaistu: 28.08.2022 10.07

Leijonat.tv suoratoistopalvelu kuvaa tulevalla kaudella myös Kämärillä!

Kaudella 2021-2022 alkanut Jääkiekkoliiton automaattikamerahanke on saavuttanut myös Varkauden ja Kämärin NPS Areenan. Näin ollen kaikki tulevan kauden sarjaottelumme kuvataan automaattikameralla leijonat.tv suoratoistopalveluun. Myös Warkiksen yhteistyöseuran LeKi-75 kotihalliin Leppävirralle on kamera asennettu kesän aikana. Palvelussa on mukana tällä hetkellä yli 100 jäähallia ja liiton tavoitteena on varustaa kaikki Suomen jäähallit kameroilla muutaman tulevan vuoden sisällä.

Lähes tulkoon kaikki Warkis joukkueiden sarjaottelut näkyvät ensi kaudella suoratoistopalvelusta, sillä Kymi-Saimaan ja Savo-Karjalan alueen halleissa jo suurimmassa osassa on kamerat käytössä. Nyt onkin kotijoukoilla hieno mahdollisuus katsoa joukkueidemme vierasotteluita Leijonat.tv palvleusta. Eli kannattaa ottaa palvelu käyttöön ja kun otat palvelun niin muista tilausta tehdessä valita Warkis Varkaus ry suosikiksesi niin tuet samalla toimintaamme.

Palvelu, hinnastot ja paljon palvelusta löytyvää infoa löytyy osoitteesta www.leijonat.tv.

Kipin kapin ostoksille sillä jo tänään 28.8 palvelusta on katsottavissa Warkis edustuksen Suomen Cup ottelu Jyväskylästä Riemu-Warkis klo 14.00


WARKIS WARKAUS RY


Ahlströminkatu 10 LT 26

78250 VARKAUS


warkis.toimisto@gmail.com

Puh. 044 363 2103


Toimisto kiinni toukokuu-syyskuu. Yhteydenotot sähköpostilla