Julkaistu: 08.10.2022 17.17

Otteluraportti 8.10.2022

Warkis Sawo United U13 AAA-joukkue kävi lauantaina tiukan kamppailun Kuopiossa Tuplajäillä, jossa vastaan asettui KalPa Pohjoinen Yellow.

Ottelu eteni tasaisissa merkeissä toisen erän loppuun, jossa Sawo Unitedille sattui synkkä puolen minuutin hetki, ja KalPa karkasi kahden maalin johtoon. Viimeiseen erään pukukopista tuli sisuuntunut Sawo United, joka laittoi KalPan tiukille, mutta vastustaja puristi tyhjiin tehdyllä maalilla 6-5 voiton.

Ville Sutela oli pelin päällä oivaltavilla syötöillään, ja Eemeli Nyyssösen maalijyvä oli kohdillaan. Myös koko muu joukkue taisteli mallikkaasti loppuun saakka.

Joukkueen pistemiehet Eemeli Nyyssönen 3+0, Arttu Nikulainen 2+0, Aapo Skinnari 0+1, Miko Säämänen 0+1 ja Topias Kekäläinen 0+1.