Julkaistu: 04.10.2022 20.47

Otteluraportit 1.-2.10.2022

Lauantaina Warkis Sawo United U13 AA- joukkue sai vastaansa vieraita Kotkasta. Ensimmäinen kohtaaminen Titaanit/KY-80 Black -joukkuetta vastaan alkoi kotkalaisten tahdissa ja erä päättyi 0-3. Toisessa erässä Iivo Kolari kavensi pelin 1-4 hienon läpiajon jälkeen. Ottelu eteni kotijoukkueen osalta nousujohteisesti. Viimeisessä erässä Jyry Kauppinen otti vastuun harteilleen ja yritti saada kiriä aikaiseksi tehtaillen erän ainoat maalit. Ottelu päättyi kuitenkin Kotkan poikien voittoon 3-7. Sawo United pistemiehet: Jyry Kauppinen 2+1, Iivo Kolari 1+1, Oliver Leppänen 0+1, Aapo Männikkö 0+1.

Sunnuntaina Warkis Sawo United U13 AAA-joukkueen vastaan luisteli Jokipojat Joensuusta. Aikaisempien kohtaamisten perusteella odotettavissa olisi tiukka vääntö pisteistä. Ottelu eteni kuitenkin kotijoukkueen tahdissa. Maaleja tehtiin välillä vuorotellen, mutta kotijoukkue taisteli voittoon, vaikka kuluttikin jäähyaitiota hieman liikaa. Kotijoukkueen pisteet: Arttu Nikulainen 3+2, Ville Sutela 2+0, Elias Luostarinen 1+1, Sisu Suhonen 0+1, Aamos Holopainen 0+1, Miko Säämänen 0+1.

Molempina päivinä maalissa pelanneet Aapo Karjalainen ja VIlle Niiranen hoitivat leiviskänsä moitteettomasti. Lauantain ottelussa maalivahdeilla oli töitä selkeästi enemmän. Torjuntoja Karjalaisella 28 ja Niirasella 31, ja sunnuntaina torjunnat 17 ja 16.