WARKIS ON UUSI TÄHTISEURA!
Warkis Varkaus ryJulkaistu: 07.12.2023 12.57

WARKIS ON UUSI TÄHTISEURA!

Warkis Varkaus ry on saanut tunnustuksen laadukkaasta työstään lasten ja nuorten urheilutoiminnassa. Seurallemme myönnettiin Olympiakomitean, Jääkiekkoliiton ja Pohjois-Savon liikunnan toimesta tähtimerkki 5.12.2023. Tähtiseuramerkki on lupaus seuratoiminnan laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen.

Tähtiseura tunnustusta juhlitaan lauantaina 9.12.2023 pelattavassa Warkis 40-v. juhlaottelussa Warkis - Heinolan Peliitat. Tähtiseura merkin luovutus järjestetään vielä erikseen tammikuussa.

Warkis on ensimmäinen varkautelainen seura ja jääkiekossa valtakunnallisesti 43. seura, joka on saanut toiminnastaan tähtiseuratunnuksen. Pohjois-Savon alueella Warkis on 26. seura ja Pohjois-Savon alueen jääkiekkoseuroista toinen Juniori-KalPan jälkeen.. Lähialueellamme Leppävirran Virin lentopallo on saanut Tähitseuramerkin ja jääkiekon puolelta Juniori-Jukurit, Juniori-KalPa ja Juniori-Jokipojat.

Kiitämme kaikkia projektissa mukana olleita toimijoitamme. Olemme ylpeitä tästä saavutuksesta ja tunnustuksesta seuramme toimintaa kohtaan. Seuran toimintaan, joka perustuu suurimmalta osin vapaaehtoistoimintaan, on nyt kasattu selkeät ja johdonmukaiset ohjeet ja käytännöt niin urheilutoimintaan kuin myös seuran hallintoon.

Tähtiseuramerkki on osa seuran visiota - Pidetään Keski-savolainen lätkä pinnalla ja pidetään seura tunnettuna laadukkaasta toiminnastaan.

Lisätietoja:

Marko Luostarinen
Puheenjohtaja
marko.luostarinen16(at)gmail.com
0400-291 536

Mikä on Tähtiseura?
Lähde: Olympiakomitea

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaan; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista. Laatutekijät jakautuvat neljään osioon ja niiden alateemoihin:

1.Johtaminen ja hallinto (johtaminen, hallinto, viestintä ja markkinointi)

2.Urheilutoiminta (urheilijan ja liikkujan polku, valmennuksen linjaus)

3.Seuran ihmiset (voimavarat ja yhteisöllisyys)

4.Aineelliset resurssit (talous ja olosuhteet)

Tähtimerkki on siis lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtimerkin osa-alueita ovat: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheiluseuratoiminta (sininen tähtimerkki). Kaikkien kolmen osa-alueen kriteerit täyttävä laatuseura saa täyden kolmivärisen tähtimerkin.

Lisätietoja tähtiseura laatuohjelmasta: Tähtiseurat - Suomen Olympiakomitea

WARKIS WARKAUS RY


Ahlströminkatu 10 LT 26

78250 VARKAUS


warkis.toimisto@gmail.com

Puh. 044 363 2103


Toimisto kiinni toukokuu-syyskuu. Yhteydenotot sähköpostilla