Julkaistu: 14.08.2023 20.52

Mika Immonen Warkiksen Junioripäälliköksi

Mika Immonen (51) aloittaa lokakuussa Warkiksen junioripäällikkönä. Pitkän pelaajauransa jälkeen Immonen on valmentanut useampaa seuran juniorijoukkuetta (Leijonakiekkokoulu, F, D, C ja B-juniorit) sekä edustusjoukkuetta. Kaudella 23-24 Immonen toimii junioripäällikön tehtävän ohella Warkiksen II-divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen vastuuvalmentajana.

– Olemme tästä tilanteesta todella innoissamme eikä meidän tarvinnut päätöstämme miettiä, kun saimme tietää Mikan kiinnostuksen junioripäällikön työtä kohtaan. Sanoisin, että ei me parempaa henkilöä tähän olisi voitu saada, kertoo puheenjohtaja Marko Luostarinen. Mika tietää varkautelaisen jääkiekon menneisyyden ja nykytilan ihan pienimmistä luistelukoululaisista edustukseen saakka ja haluaa olla mukana kehittämässä tulevaisuutta. Mika on parasta aikaa suorittamassa Jääkiekkoliiton 2. tasolle kuuluvaa Nuorten valmentajakoulutusta (NVK), joten saamme hänen kautta jääkiekko valmennuksen viimeisimmät linjaukset harrastajiemme hyödyksi. Junioripäällikön päätehtävänä on toimia meidän luistelukoulun ja leijonakiekkokoulun vastuuvalmentajana sekä toimia kontaktipintana päiväkoteihin ja kouluihin sekä yhteistyöseuroihimme. Näiden lisäksi seuramme valmentajien mentorointi sekä erilaisten ekstrajäiden vetovastuut kuuluvat hänen toimenkuvaan.

Saimme palkkaukseen rahoituksen Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen kautta ja nyt alkava projekti kestää alkuun kaksi vuotta mutta tavoite on hankekausien jälkeen jatkaa siitä mihin hankkeen päättyessä ollaan päästy. Tavoitteenamme on kehittää varkautelaista ja keski-savolaista juniorijääkiekkoilua, jotta se on jatkossakin turvallinen, kiinnostava ja motivoiva harrastus alueen lapsille ja nuorille. Olemme mukana Olympiakomitean Tähtiseura hankkeessa ja toimintaamme ohjaavat Jääkiekkoliiton arvot kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

Luistelukoulun ja Leijonakiekkokoulun ilmoittatumiset on avattu www.warkis.fi sivustolla ja kausi alkaa näiden toimintojen osalta syyskuun puolessa välissä. Tulevan kauden kausimaksu on ainoastaan seuran jäsenmaksu eli 10 euroa sekä 7 euron arvoinen pelipassi. Juniorijoukkueidemme kausi on jo alkanut ja joukkueisiin mahtuu mukaan uusia harrastajia ja kaikkien joukkueiden yhteystiedot löytyvät myös verkkosivuiltamme.

Tervetuloa Mika takaisin juniorijääkiekon pariin! Ja tervetuloa viime kaudella mukana olleet ja uudet harrastajat jääkiekkoharrastukseen!

Warkis Varkaus ry. johtokunta

Lisätiedot

Marko Luostarinen, puheenjohtaja o4oo-291 536