Kooste joukkueen alkukaudesta
Julkaistu: 28.12.2022 10.41

Kooste joukkueen alkukaudesta

Warkis U11 lähti syksyyn uusista asetelmista, kun edessä oli Leijonaliigan jälkeen siirtyminen ison kentän peleihin, toki pienaluepelejä sarjaohjelmaan mahtuu myös. Kauden avausturnauksessa elokuun lopussa Leppävirralla huomattiin, että ollaan hieman takamatkalla toisiin joukkueisiin. Tähän reagoitiin ja valittiin treeneihin selkeät painopisteet, joiden kautta joukkueen peliä lähdettäisiin parantamaan. Joukkue on ahkerasti tankannut treeneissä näitä ja kehitys on selkeästi näkynyt syksyn edetessä.

Ensimmäisissä aluesarjan peleissä kohdattiin lokakuussa isolla kentällä hyvin luistelevia KalPa Etelän joukkueita, jotka ovat osoittautuneet sarjan kovimmiksi. Pienpelit marraskuussa SaPKoa ja Jukureita vastaan olivat hyvin tasaisia. Vaikka voittoja niistä ei tullutkaan, treenien tulokset alkoivat näkyä, joukkue luisteli,taisteli ja pelit olivat tasaisia vääntöjä. Joulukuun alussa kohtasimme LeKi/PiPS- yhdistelmän ison kentän peleissä Leppävirralla. Kauden parasta peliä ja joukkue otti henkisesti isoja askeleita kohti parempaa monien onnistumisten myötä. Näistä peleistä myös valmennus vuolaasti kehui joukkuetta sekä pelisuoritteista kentällä, että hienosta tsemppaamisesta ja kavereiden kannustamisesta. Näiden pelien jälkeen valitettavasti flunssa-aalto kohtasi joukkueen ja hyvä nousuvaihe hieman katkesi. Syyskauden viimeiseen pienpeliturnaukseen Kuopiossa KalPaa vastaan saatiin lainamiesten voimin juuri ja juuri joukkue kasaan. Kuopiossa pelit sujuivat ihan hyvin lähtökohtiin nähden ja pari tasapeliäkin saatiin vastustajalta napattua.

Joukkueeseen on liittynyt vielä syyskauden aikana uusia pelaajia ja päässeet hyvin meidän jengiin mukaan. Myös maalivahtiosasto on tarkentunut, Elmerin ja Valtterin ottaessa veskarin hommat haltuun ja seuran maalivahtitreenitkin ovat pyörähtäneet käyntiin. Kevätkauteen joukkue lähtee nostamaan takaisin kehityskäyrää ylöspäin sairasteluaalloon jälkeen. Loppiaisviikonloppuna startataan harjoituspeleillä ja 14.1 kotihallissa vastassa KalPa.

WARKIS WARKAUS RY


Ahlströminkatu 10 LT 26

78250 VARKAUS


warkis.toimisto@gmail.com


Toimisto kiinni toukokuu-syyskuu. Yhteydenotot suoraan seuran toimihenkilöille