Warkis U12 -joukkue

Warkis E2.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

Warkis U12-joukkue

Warkiksen 09-ikäluokan joukkueessa pelaa tällä kaudella 25 kiekkoilijaa. Saimme Pieksämäeltä joukkoomme viisi pelaajaa, jotka ovat innolla tohinassa mukana. Neljällä valmentajallamme onkin kädet täynnä töitä hyvänkokoisen porukan kanssa.

Meidän porukkaa voisi kuvailla varmaan sanalla eloisa. Nyt tuolle energialle onkin käyttöä kun siirryimme pelaamaan isolle kentälle, siellä sitä virtaa tarvitaan.

Osallistumme aluesarjaan kahdella peliryhmällä. Sarjassa on joukkueita lähialueilta 100 km säteeltä. Lisäksi meillä on pelitällejä ja käymme kauden aikana muutamissa isommissa turnauksissa, joissa päästään pelaamaan taas uusia porukoita vastaan. Taitaa pitää paikkansa se, että pelipäivä on pelaajan juhlapäivä, niin suurella innolla pelejä odotetaan.

Valmentajaporukkamme on omistautunut tähän tekemiseen täydestä sydämestään ja tekevät kaikkensa joukkueen eteen. Ei voi muuta kuin kiitollisena seurata touhua. Lisäksi vanhemmat ovat mukana pelitapahtumissa uskomattomalla aktiivisuudella, aina löytyy vapaaehtoisia jokaiseen tehtävään. Sanoisin, että E2 on hyvä tiimi kaikilla osa-alueilla, tässä on mukavaa olla mukana.

Kiekkoterveisin,

Outi

Joukkueenjohtaja

Warkis E2

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Outi Jäppinen
outi.jappinen@aft-global.com
Puh. 0400 978 640

Vastuuvalmentajat

Mikko Lackman
mikko.lackman@andritz.com
Puh. 040 860 5831

Jani Kaila
jani.kaila@andritz.com
Puh. 040 860 6137

Valmentajat

Timo Halttunen
timo.halttunen@aft-global.com
Puh. 040 555 7112

Joni Hartikainen
jonihartikainen99@gmail.com
Puh. 040 700 9447

Huoltaja

Timo Tuovinen

Jari Turunen

Kimmo Väisänen

Jussi Kaila

Antti Pakarinen

Talous / rahastonhoito

Pia Rissanen

Kioskivastaava

Kirsi Pakarinen

Yhteistyössä

AFT Logo 2017_small.jpgGigantti_logo_blue.jpgjj-pinnoitus_logo-iso.jpgNalco Water.jpgProdeg.jpg kolehmaisenpuutarha_logo_CMYK.jpg   Bremic Finland.jpg elcoline_logo_painokelpo_jpeg.jpg JariPekka_logo.jpg    olefit_logo.jpgPb Tarvike_logo.jpg     ratacom-logo.png  Edna1.jpg