Leijona-Luistelukoulu

Leijona-luistelukoulu.jpg

3-7 -vuotiaille tytöille ja pojille Kämärin harjoitusjäähallissa sunnuntaisin klo 12:45–14:00

Luistelukoulun tulevat harjoituskerrat:

Vko 9 - 7.3.

Vko 10 - 14.3. Hiihtoloma, ei Luistelukoulua

Vko 11 - 21.3.

Vko 12 - 28.3.

Toimintaa jatketaan mahdollisesti vielä huhtikuussa, mikäli jäähallissa jäät ja koronatilanne sen mahdollistavat. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.

Koululaisten talvilomaviikolla 8.3. – 12.3.2021 on Kämärin jäähallit sekä iso tekojäärata kuntalaisten vapaassa käytössä maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 15.00 välisenä aikana. Lue lisää Varkauden kaupungin sivuilta.

Seuran harjoitus- ja ottelutapahtumissa on käytössä Suomen jääkiekkoliiton asettama maskipakko, joka koskee kaikkia yli 15 vuotiaita jäähallille saapuvia. Tulethan siis hallille vain täysin terveenä, huolehdit käsihygieniasta ja suojaat itseäsi ja muita ympärillä oleviasi kasvomaskilla! Kiitos!

LUISTELUKOULUSSA on tarjolla hauskaa tekemistä, jossa luistelun alkeita opetellaan erilaisten leikkien ja pelien avulla. Opettelu tapahtuu rauhalliseen tahtiin. Taitojen karttuessa luistelijanalulla on halutessaan mahdollisuus siirtyä vaivattomasti LEIJONA-kiekkokoulun puolelle (vaikka kesken kauden).

TARVITTAVAT VARUSTEET: ”Sopivan kokoiset” luistimet, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja/kaulaa suojaava vaate. Vaatetukseksi jäähalliin sopiva, lämmin, mutta ei liian kuuma asu. Luistinten olisi hyvä olla suhteellisen terävät.

HINTA: 15 € / kevätkausi (sis. vakuutuksen). Kokeilemaan voit tulla ilmaiseksi.

ILMOITTAUTUMINEN: tämän sivun alaosassa. (ilmoittautuminen on käynnissä non-stoppina)

Lisätietoja:
Jan Elfvengren
puh. 040-5715216
S-posti: jan.elfvengren@warkis.fi

Koronaturvallisuusohjeet:

-vain terveenä hallille

-huolehdi hyvästä käsihygieniasta

-huolehditaan parhaamme mukaan turvaväleistä

Lisäksi:

-hallissa kaikilla täysi-ikäisillä on maskipakko. Yli 12-v. suositellaan maskin käyttöä.

-Luistelukoululaisella ainoastaan yksi aikuinen/huoltaja mukana tapahtumassa. Huoltajan toivotaan tulevan mukaan jäälle lapsen kanssa.

-luistimien- ja muiden varusteiden pukemisesta suositellaan vaihtoaitiota/katsomoa väljyyden takaamiseksi.ILMOITTAUDU MUKAAN!

(Huom! Täytäthän lomakkeen tiedot huolella, jotta vakuutuksellisen seurapassin hankkiminen onnistuu)

Luistelukoulun  ilmoittautumisen yhteydessä  tallennettuja  toimintaan osallistuvia  koskevia tietoja luovutetaan Warkis Varkaus ry:n luistelukoulun  osallistumiseen vaadittavan tietojen  rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Warkis Varkaus ry:n ylläpitämässä osallistujarekisterissä. Lisätietoja seuramme noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta www.warkis.fi/tietosuoja.