Leijona-kiekkokoulu

LKKlogo1.JPG

WARKIKSEN SUOSITTU LEIJONA-KIEKKOKOULU ALKAA TAAS!

Maanantaisin klo 17:00 – 18:15 Kämärin harjoitushallissa (kevätkausi jatkuu 11.1. alkaen, hiihtolomaviikolla ei vuoroa)

Leijona-kiekkokoulun tulevat harjoitukset:

Vko 10 - 8.3. Hiihtoloma, ei Kiekkokoulua

Vko 11 - 15.3.

Vko 12 - 22.3.

Vko 13 - 29.3.

Toimintaa jatketaan mahdollisesti vielä huhtikuussa, mikäli jäähallissa jäät ja koronatilanne sen mahdollistavat. Tästä ilmoitetaan myöhemmin.

Koululaisten talvilomaviikolla 8.3. – 12.3.2021 on Kämärin jäähallit sekä iso tekojäärata kuntalaisten vapaassa käytössä maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 15.00 välisenä aikana. Lue lisää Varkauden kaupungin sivuilta.

Seuran harjoitus- ja ottelutapahtumissa on käytössä Suomen jääkiekkoliiton asettama maskipakko, joka koskee kaikkia yli 15 vuotiaita jäähallille saapuvia. Tulethan siis hallille vain täysin terveenä, huolehdit käsihygieniasta ja suojaat itseäsi ja muita ympärillä oleviasi kasvomaskilla! Kiitos!

LEIJONA-kiekkokoulu on suunnattu 5-8-vuotiaille tytöille ja pojille, jossa tutustutaan jääkiekkoon leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla. Toimintaan tullessa lapsen tulisi osata jo luistelun alkeet eli toisin sanoen pysyä pystyssä ja päästä eteenpäin liikkeelle. Tervetuloa kokeilemaan jääkiekkoa iloiseen porukkaan ja seuraan.

Varusteet: harrastuksen aloittamiseen tarvitset vain luistimet, kypärän (ristikkoa suositellaan), kaulasuojan tai kaulaa suojaavan vaatteen, paksut hanskat ja mailan. Loput varusteet ennättää hankkia myöhemmin.

Hinta: 25 € / kevätkausi (sis. vakuutuksen). Kokeilemaan voit tulla ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen: www.warkis.fi (ilmoittautuminen on käynnissä non-stoppina)

Lisätietoja:
Jan Elfvengren
puh. 040-5715216
S-posti: jan.elfvengren@warkis.fi

Järjestäjä: Warkis Varkaus ry.

ILMOITTAUDU MUKAAN!

(Huom! Täytäthän lomakkeen tiedot huolella, jotta vakuutuksellisen seurapassin hankkiminen onnistuu)

Kiekkokoulun  ilmoittautumisen yhteydessä  tallennettuja  toimintaan osallistuvia  koskevia tietoja luovutetaan Warkis Varkaus ry:n kiekkokoulun  osallistumiseen vaadittavan tietojen  rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Warkis Varkaus ry:n ylläpitämässä osallistujarekisterissä. Lisätietoja seuramme noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta www.warkis.fi/tietosuoja.