WARKIS / VARKAUDEN ALUELÄMPÖ EASY HOCKEY STARTTAA

31.10.2018 17:30:00

Warkis_aluelämpö_easy_hockey.jpg

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

MITÄ EASY HOCKEY ON?

Toimintaa, jonka kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Toiminta antaa mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääasiassa pelaamisesta.

KENELLE:

Toiminta on suunnattu 10-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

VARUSTUS:

Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

KUSTANNUKSET JA VAKUUTUS:

Warkis Easy Hockey on kaikille MAKSUTON! Warkis ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia henkilöitä, vaan jokaisella tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

TOIMINTA ALKAA KESKIVIIKKONA 31.10.2018 

KLO 17:30-18:45 (kilpahalli)

Jatkossa viikolta 45 eteenpäinEasy Hockeyn vakiovuoro on joka tiistai klo 17:00-18:15 (harjoitushalli)

ILMOITTAUDU MUKAAN:

warkis.toimisto@gmail.com