WARKIS JA WP 35 LIIKUTTIVAT ESKARILAISIA LIIKKARILLA!

06.09.2018 09:22:00

WARKIS JA WP 35 LIIKUTTIVAT ESKARILAISIA LIIKKARILLA!

Torstaina Varkauden Liikuntatalolla vietettiin Varkauden päiväkotien vilkasta Lasten liikuntapäivää. Liikuntapäivä oli osa WaLaPeLi -hanketta (Warkauden Lapset ja Perheet Liikkeelle -hanke), jonka tarkoituksena on alle kouluiäisten lasten fyysisen aktiivisuuden lisääminen muun muassa erilaisten liikuntakokeilujen myötä. 

Liikuntapäivää toteuttamassa oli mukana joukko varkautelaisia urheiluseuroja, joista jokainen vastasi omalta osaltaan kahden tunnin aikana liki kahdensadan 5-6-vuotiaan liikuttamisesta. 

Warkis ja jääpalloseura WP 35 löivät hynttyyt yhteen ja järjestivät varmasti yhden päivän äänekkäimmistä liikuntatuokioista, kun Liikuntatalon uusitulla lattialla leikittiin kiinniottopeli Kiinan muuria ja Kapteeni käskee -leikkiä. 

Lapset osallistuivat leikkeihin innolla, ja jännityksen kiljahdukset ja naurun äänet kuuluivat koko Liikuntatalon alakerrassa. Lasten iloisuus ja liikunnan into olivatkin parasta palautetta meille leikkejä ohjanneille. 

Koska emme ole kysyneet lapsilta tai heidän huoltajiltaan kuvauslupaa, haluamme kunnioittaa tapahtumassa mukana olleiden lasten yksityisyyttä emmekä sen vuoksi julkaise tapahtumasta kuvia tai videoita omilla nettisivuillamme tai sosiaalisessa mediassa.

Lisää tapahtumasta voit lukea Varkauden kaupungin kotisuilta osoitteesta:

http://www.varkaus.fi/liikuntap%C3%A4iv%C3%A4-kokosi-lapset-liikkumaan-liikuntatalolle

Teksti: JE / Juniorijaos