ILOISTA MENOA F2-JUNIOREIDEN K-MARKET HERTTU -TURNAUKSESSA

01.09.2018 09:39:00

Viikonloppuna Kämärillä riitti vipinää ja säpinää, kun Warkiksen nuorin ikäluokka eli F2-juniorit aloittivat syksyn pelit kotiturnauksella. Warkiksen F2-juniorijoukkue, joka koostuu 2010-syntyneistä tytöistä ja pojista, osallistui kahdeksan joukkueen turnaukseen kahdella joukkueella, kuten myös Kuopion Kalpa ja Oulun Kiekko-Laser. Muut turnaukseen osallistuneet joukkueet olivat Jyvässeudun Kiekko ja Leppävirran LeKi-75.

Lauantai oli pienille pelaajanaluille tiukka rutistus, sillä kukin joukkue urakoi päivän aikana kuuden ottelun verran. Vaikka päivän päätösotteluissa väsy alkoikin hieman hiipimään pelipaidan alle, ei se näkynyt ainakaan maalien jälkeisissä tuuletuksissa, joista nähtiin hienoja ja mitä mielikuvituksellisimpia variaatioita. Hyvin nukutun yön jälkeen pikkupatterit oli taas ladattu, ja sunnuntaina jaksettiin vielä pelata viimeiset alkusarjan ottelut ja sijoitusottelut hymyssä suin.

Turnauksen voittoon lopulta pelasi Kalpan Red Wingseiksi nimetty joukkue ennen Kalpan Maple Leafs -joukkuetta. Kolmannen sijan nappasi Jyvässeudun Kiekko. Warkiksen sijoitukset turnauksessa olivat kuudes ja seitsemäs.

Kaiken kaikkiaan Kämärillä pelattiin taas erittäin hieno junioriturnaus, jossa lapset nauttivat pelaamisesta ja joukkueen kanssa yhdessäolosta. Myös kannustamassa olleiden vanhempien, ukkien ja mummien sekä muiden paikalle tulleiden oli varmasti ilo seurata sitä yrittämisen määrää ja onnistumisen riemua, jota jokainen lapsi tarjosi näin syksyn alkajaisiksi. Tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

Ensi viikonloppuna Kämäri täyttyy jälleen pikkujunnuista, kun Warkiksen F1-juniorit pelaavat oman turnauksensa. Kannattaa piipahtaa Kämärillä.

Teksti ja kuvat: JE / juniorijaos

 F2-Herttu.JPG