MESTIS-KIEKKOA KÄMÄRILLÄ!

23.08.2018 18:30:00

Ottelumainos_mestis_2.jpg

Varkaudessa päästään jälleen kerran nauttimaan ylemmän sarjatason joukkueiden kohtaamisesta, kun Savonlinnan SaPKo ja Joensuun Jokipojat kohtaavat Kämärillä torstaina 23.8. klo 18:30.

Molemmat joukkueet kuuluvat Mestiksen ja sitä edeltäneen 1. divisioonan perinteikkäimpiin seuroihin. Ensi vuonna 90-vuotta täyttävä SaPKo on joukkueista viime vuosina menestynyt paremmin, kun plakkarissa on toissa kauden Mestiksen mestaruus ja viime kauden pronssisija. Jokipoikien edellinen menestysjakso oli 2010-luvun taitteessa, jolloin joukkueelle kirjattiin neljän kauden sisään yksi mestaruus ja kaksi hopeasijaa.

Mestis on sarjana äärimmäisen tärkeä sarja koko suomalaisen jääkiekon eteenpäin viemisessä. Sarja vilisee nuoria tulevaisuuden tähtipelaajia, joiden kaikkien tavoite on saada jääkiekosta ammatti. Sarja toimii loistavana kasvualustana nuorille pelaajille, josta osoituksena on mm. kahden edellisen kauden aikana SaPKosta Liigaan ponnahtaneet Jonatan Tanus (Saipa), Teemu Lepaus (Ilves), Casimir Jürgens (Pelicans), Juhana Aho (Jukurit) ja Niklas Salo (Pelicans). Yleisesti ottaen Mestis-pelit ovat nopeampitempoisia kuin Liigassa, ja päästä päähän meno onkin varmasti katsojalle erittäin viihdyttävää seurattavaa.

SaPKo-Jokipojat-ottelun mielenkiintoa lisää varmasti se, että SaPKo-paidassa nähdään Warkis-kasvatit Joonas Toivanen (27 v.) ja Niklas Holopainen (19 v.). Toivanen teki paluun pässipaitaan täksi kaudeksi, kun taas Holopainen pelaa joukkueessa ensimmäistä kauttaan. Vastaavasti Jokipoikien riveissä hyökkää Warkis/PiPs:n vahvassa 1997-syntyneiden ikäluokassa pelannut Suonenjoelta kotoisin oleva Tatu Kokkola.

Tervetuloa Kämärille seuraamaan viihdyttävää Mestis-kiekkoa, ja näkemään tulevaisuuden tähtipelaajia!

SAPKO–JOKIPOJAT

Torstaina 23.8. klo 18:30

Liput: 7€ / 5€, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi