Junioripäällikkö Pekka Romppanen on irtisanoutunut

18.04.2018 00:00:00

Junioripäällikkö Pekka Romppanen on irtisanoutunut

 

Kuten eilen moni on Warkauden Lehdestä saanut lukea, on hankkeen kautta junioripäälliköksi seuraamme palkattu Pekka Romppanen irtisanoutunut johtokunnalle sunnuntaina 15.4.2018 lähettämällään sähköpostilla.

 

Johtokunta on erittäin pahoillaan siitä, että ei saanut mahdollisuutta informoida asiasta virallisella tiedotteellaan seuran jäsenille ennen Warkauden Lehden juttua. Asia haluttiin, kuten tapana on,  käsitellä sisäisesti johtokunnan palaverissa, ennen kuin asiasta tiedotetaan eteenpäin.

 

Kevätkokouksessa valitun uuden johtokunnan järjestäytymiskokous oli päätetty pidettäväksi eilen tiistaina 17.04.2018 ja junioripäällikön irtisanoutuminen oli tarkoitus käsitellä kokouksessa ja informoida heti kokouksen jälkeen.

 

Asia on eilen illalla saatu päätökseen ja Pekka Romppasen työvelvoitteet Warkis Varkaus Ry:tä kohtaan ovat lakanneet 15.04.2018.

 

Johtokunta pohtii yhdessä hanke organisaation kanssa, kuinka tässä tilanteessa jatketaan eteenpäin ja asioiden etenemisestä tullaan informoimaan mahdollisimman nopeasti.

 

Tulevan kauden 2018-2019 F2 ikäluokasta A-junioreihin valmennukseen tulee Mika Immonen käymään keskustelut seuraavien kolmen viikon sisällä. Napero- ja leijonakiekkokoulu ohjaajien kanssa keskusteluista vastaa Jan Elfvengren.

 

 

Warkis Varkaus Ry johtokunta