Yhteistyön merkitys Warkikselle

Varkautelaista jääkiekkoa koko sydämellä

Varkauden Warkis liikuttaa paikallisesti yli 300 jääkiekosta riemunsa ammentavaa lasta ja nuorta. Seurayhteistyö naapurikuntien joukkuiden kanssa nelinkertaistaa määrän ja tuo entistä enemmän positiivista kuhinaa Kämärille tulevan kauden aikana. 

Suomalaisen jääkiekon strategiassa 2014–2018 on määritelty arvot, jotka näkyvät jokaisen jääkiekossa mukana olevan jokapäiväisessä toiminnassa. Jääkiekkoperheen yhteiset arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu. Näitä arvoja myös Warkis noudattaa ja korostaa jokapäiväisessä kiekko-arjessa kasvavien lasten ja nuorten osalta.

Joukkuelajina jääkiekko tuo pojille ja tytöille sekä miesten ja naisten aluille oppia sosiaaliseen  kanssakäymiseen tulevaisuutta varten ja kasvattaa toimimaan tiimissä. Jääkiekko liikuttaa koko perhettä,  joten Kämärin hallilla, Luode Areenalla, yksittäisiä vierailuja kauden aikana on tuhansia. 

Nämä käynnit tuovat mukanaan paikalliselle elinkeinoelämälle mahdollisuuksia muistuttaa itsestään tuotteidensa ja  palveluidensa osalta virkeän mukavassa ilmapiirissä. Markkinoinnillinen viestisi välittyy tehokkaasti ympäristössä, jossa viestillesi altistujat viettävät vapaa-aikaansa lastensa ja lastenlastensa kanssa. 

Näkyvyyden vaihtoehtoja Warkiksen avulla löytyy mm. laitamainoksien, pelipaitamainoksien, kausijulkaisu-ilmoituksien,  ottelu-isännyyksien, sosiaalisen median kanavien, www-sivuston, seuran jäsenviestinnän sekä tarjoamiemme yrityspalveluiden myötä.

Valitse kumppanipaketeista sinulle laajuudeltaan sopivin ja ota meihin yhteyttä!

Räätälöimme myös mielellämme yrityksesi markkinoinnillisiin tavoitteisiin sopivan kokonaisuuden! Tutustu kumppanuuspaketteihin TÄSTÄ