Warkis U11 -joukkue

Warkis F1.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

WARKIS U11-JOUKKUE

Warkis F-2010 joukkueen toinen toimintakausi on jo hyvässä vauhdissa. F1 Leijonaliigan pelit on käynnistyneet ja Leijonaliigaa varten pelattiin harjoituspelejä niin turnauksissa kuin yksittäisinä peleinäkin. Kausi alkoi omalla turnauksella syyskuun puolivälissä, jatkui turnauksella Savonlinnassa lokakuun alussa ja ennen sarjan alkua pelattiin harjoituspelit Jokipoikia vastaan. Kauden mittaan pelejä tulee hyvä määrä ja peleissä päästään pelaamaan useampaa eri seuraa vastaan ja tavoitteena on tälläkin kaudella päättää kausi jossakin isossa turnauksessa, mahdollisesti Vierumäellä, missä edellinenkin pelikausi päätettiin.

Joukkueessa on tällä hetkellä 19 pelaajaa, joista viisi tulee yhteistyöseurasta PiPSistä ja pelaamme sarjassa nimellä Warkis/PiPS. Harjoitukset pyörii niin Varkaudessa kuin Pieksämäellä ja mahdollisuuksien mukaan kokoonnutaan yhteisiin harjoituksiin ennen pelejä. Mutta joka tapauksessa on tärkeää, että pelaajat pystyvät harjoittelemaan pääsääntöisesti kotikaupungeissaan. Tällä kaudella Varkaudessa harjoitellaan yhdessä F2 joukkueen kanssa.

Tekemisen meininki on jatkunut oikein hyvänä ja merkitsevimmät asiat tälle on innokkaat pelaajat, jotka osallistuvat aktiivisesti harjoituksiin ja peleihin. Toisena asiana on joukkueen asiantunteva valmennus, jota Juniori-Jukureiden taitovalmentaja käy säännöllisesti sparraamassa ja opastamassa oikeanlaisiin harjoitteisiin eli keskitytään juuri niihin asioihin mihin F-junioreissa on tärkeintä keskittyä. Painotetaan paljon edelleen niin luistelua kuin laukaisua. Ja kolmantena asiana on pelaajien kotijoukot, jotka oikealla tavalla kannustavat lapsiaan sekä kuskaavat ja kustantavat toimintaa. Kun näistä edellä mainituista asioista pidetään kiinni jatkossakin, niin pelaajien henkilökohtaiset taidot ja joukkuepelaamisen taidot kehittyvät huimaa vauhtia ja saamme kokea paljon onnistumisen elämyksiä.

Mikäli jääkiekon harrastaminen kiinnostaa niin ota rohkeasti yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin. Otamme mielellämme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia, joten rohkeasti vaan tutustumaan toimintaamme, mukaan ehtii vielä. Vakioharjoitusvuorot Kämärillä Luode Areenassa tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-18.45

Let’s play hockey!

Jääkiekkoterveisin

Warkis F-2010

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Jarkko Pakarinen
jarkko.pakarinen@shi-g.com / jarkko.pakarinen@gmail.com
Puh. 040 529 6534

 

Vastuuvalmentajat

Marko Luostarinen
marko.luostarinen@shi-g.com
Puh. 040 029 1536

Mikko Skinnari
mskinnari@yahoo.co.uk
Puh. 040 860 5978

Tomi Kainulainen
tomppakainulainen@gmail.com
Puh. 045 316 1286

Huoltajat

Jani Nyyssönen
Puh. 040 527 5301

Jussi Aartolahti
Puh. 044 568 8372

Henri Suhonen
Puh. 040 776 8992

Talous / rahastonhoito

Jarkko Pakarinen
jarkko.pakarinen@gmail.com
Puh. 040 529 6534

 

Kioskivastaava

Tiina Immonen
immosen.tiina@gmail.com
Puh. 040 860 5761

 

Some

Warkis F-10 Facebook

Ottelut

Yhteistyössä