Warkis U10 -joukkue

Warkis F2.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

WARKIS U10-JOUKKUE

Warkis F2 (-11) on joukkueena seuran uusin tulokas ja niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin otetaan vielä ensimmäisiä askeleita. Näissä askelissa sekä seuran että muiden joukkueiden toimihenkilöt ovat olleet suureksi avuksi. Warkis on osoittautunut seuraksi, jossa homma toimii ja apua saa!

Joukkueen taustalla alkaa nyt olla palikat kohdallaan ja toiminta käynnissä toden teolla. Porukassa on hyvä meininki ja joukkuehenki on nopeasti alkanut muotoutua niin lasten kuin vanhempienkin parissa. Rosterissa on tällä hetkellä 10 pelaajaa ja uusia pelaajia otetaan tietysti ilomielin mukaan.

Harjoituksissa ollaa jäällä yhdessä F1-ikäluokan kanssa, mikä onkin meille ihan lottovoitto. Niin ympärillä olevat kokeneemmat pelaajat kuin hyvät valmentajatkin yhdessä omien koutsien kanssa ovat lyhyessä ajassa saaneet pelaajia ottamaan isoja harppauksia eteenpäin. Kiitos siis F1:lle hyvästä yhteistyöstä!

Kauden aikana tullaan pelien osalta keskittymään Leijonaliigaan, mitä onkin jo ehditty pelata parin turnauksen verran. Pelitapahtumissa tehdään yhteistyötä LeKi –75:n kanssa, jotta saadaan aina kaksi joukkuetta jalkeille. Tämän lisäksi osallistutaan kauden päätteeksi johonkin kevätturnaukseen ja ollaan järjestämässä joko omaa tai yhteistä turnausta LeKin kanssa.

 

Warkis-paitaa ylpeydellä kantaen,

F2-juniorit

Joukkueenjohtaja

Jukka Hartikainen
hartikainenjukka@hotmail.com
Puh. 041 435 4576

Talous / rahastonhoito

Heidi Voutilainen
heidimarjuliini@gmail.com