Tietosuoja

MIKÄ GDPR?


·         -The General Data Protection Regulation (GDPR) = EU:n tietosuoja-asetus

·         -Asetus, ei direktiivi, eli kaikkien jäsenmaiden on pakko noudattaa

·         -Astuu voimaan 25.5.2018

·         -Sakot rikkomuksista jopa 20 miljoonaa euroa tai 4 % liikevaihdosta

 

Seuramme tietosuojakäytännöt:

                                                                                              

Warkis Varkaus Ry 1441093-2

Ahlströminkatu 10. lt 26 78250 Varkaus

P. 0443632103 / toimisto@warkis.fi

 

Warkis Varkaus Ry

Toimimme rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme jäsenistämme, kausikortti- tai muista asiakkaistamme taikka muista sellaisista rekisteröidyistä, joilla on toimintaamme muu asiallinen yhteys. Rekisterinpitäjänä olemme vastuussa näistä meille annetuista henkilötiedoista ja niiden käsittelystä. Tietosuojassa kyse on luottamuksesta, ja yksityisyytesi sekä henkilötietojesi suojaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Sen vuoksi keräämme henkilötietojasi vain niissä määrin, kuin tarvitsemme niitä ylläpitääksemme ja hoitaaksemme jäsen- tai asiakassuhdettamme tai muuta niihin verrattavaa suhdettamme. Tässä tietosuojakäytännössä on käsitelty niitä periaatteita, joita noudatamme henkilötietoja käsitellessämme.

 

1.       Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa

Mikko Häkkinen / Ninni Haaja-Turunen (Äitiyslomalla 8.6.2018 alkaen)
Warkis Varkaus Ry
Ahlströminkatu 10 LT. 26 78250 Varkaus
toimisto@warkis.fi / 0443632103

 

Tietojasi tai seuramme tietosuojalaki asiaa koskevat kyselyt: Toimisto@warkis.fi  / Otsikointi: Tietosuojalaki

 

Lisätietoja: klikkaa tästä.