Leijona-Luistelukoulu

Leijona-luistelukoulu.jpg

TERVETULOA MAKSUTTOMAAN LEIJONA-LUISTELUKOULUUN KAUDELLA 2019-2020!

Leijona-luistelukoulu HUOM!

Sunnuntaina 8.12. EI luistelukoulua. Syyskauden viimeinen luistelukerta sunnuntaina 15.12. Viimeisellä kerralla on luvassa jouluista menoa mehun ja piparkakkujen kera.

Maksuton luistelukoulu sopii luistelun perustaitoja opetteleville 3-7-vuotiaille lapsille. Luistelukoulun kevätkausi käynnistyy 12.1.2020. Tervetuloa uudet, sekä jo mukana olevat luistelijat.

Ajankohta: Sunnuntaisin klo 12:45-14:00 Kämärin harjoitusjäähallissa (6.10.2019 alkaen)

Warkiksen toteuttama LEIJONA-luistelukoulu sopii kaikille 3-7-vuotiaille luistelun perustaitoja opetteleville lapsille. Luistelukoulussa on tarjolla hauskaa tekemistä, jossa luistelun alkeita opetellaan erilaisten leikkien ja pelien avulla. Taitojen karttuessa luistelijanalulla on halutessaan mahdollisuus siirtyä vaivattomasti LEIJONA-kiekkokoulun puolelle (vaikka kesken kauden).

Hinta: MAKSUTON!

Ilmoittautuminen: Warkiksen nettisivujen kautta. Mukaan voi tulla milloin vain.

Käytännön järjestelyt:

  • Hallille kannattaa tulla hieman ennen jään alkamista tai viimeistään klo 12:45
  • Varusteet: ”Sopivan kokoiset” luistimet, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja jos löytyy. Vaatetukseksi jäähalliin sopiva, lämmin, mutta ei liian kuuma asu. Luistimet olisi hyvä olla suhteellisen terävät.
  • Merkitkää lapsen nimi kypärään (ohjaajat oppivat tuntemaan lasten nimet ja he myös voivat puhutella heitä nimellä).
  • Pukuhuone harjoitushallissa on aina joko 1 tai 2.
  • Toiminta vahinkotilanteissa (ohjaajan ja vanhempien yhteistyö).
  • Poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.
  • Vanhemmat ovat tervetulleita jäälle lapsen tueksi. Mielellään myös vanhemmalla on luistimet jalassa (vältetään hiekan/kivien/muiden roskien tulo jäälle).

Lisätietoja:

Jan Elfvengren, p. 040 571 5216, s-posti: jan.elfvengren@warkis.fi


TULE ROHKEASTI MUKAAN KOKEILEMAAN!

 

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Luistelukoulun  ilmoittautumisen yhteydessä  tallennettuja  toimintaan osallistuvia  koskevia tietoja luovutetaan Warkis Varkaus ry:n luistelukoulun  osallistumiseen vaadittavan tietojen  rekisteröimistä ja hallinnointia varten, ja käsitellään Warkis Varkaus ry:n ylläpitämässä osallistujarekisterissä. Lisätietoja seuramme noudattamasta tietosuojakäytännöstä voit saada osoitteesta www.warkis.fi/tietosuoja

MT.jpgMaki.pngnordic_power_service_logo.png