Warkis Leijonakiekkokoulu -joukkue

LEIJONAKIEKKOKOULU.png

Leijonakiekkokoulu on Jääkiekkoliiton kehittämä valtakunnallinen malli alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kiekko- ja luistelukoulujen toteuttamiseksi


Mallissa sisältö on pilkottu kolmelle tasolle osallistuvien lasten lähtötasojen mukaisesti. Warkiksessa ensimmäisen tason toimintaa toteutetaan Jäänaperot ryhmässä ja Leijonakiekkokoulussa toteutamme toisen ja kolmannen tason harjoitteita.


Kauden 2017-2018 Leijonakiekkokoulu on ensisijaisesti tarkoitettu 2010-2012 syntyneille pojille ja tytöille ja perusperiaatteena on, että toimintaan tullessa lapsi osaa jo luistelun alkeet eli toisin sanoen pysyy pystyssä ja pääsee eteenpäin liikkeelle. Otamme mukaan toimintaan myös vanhempia lapsia, jos kynnys varsinaiseen joukkuetoimintaan tuntuu vielä liian korkealle ja toisaalta myös nuorempia lapsia, jos edellä mainitut luistelun alkeet on hallinnassa.

Leijonakiekkokoulussa pelaajat pääsevät kokemaan kaudella 2017-2018 arviolta 8-10 yhden päivän pelitapahtumaa harjoitusotteluiden sekä turnauksien muodossa lähialueen muita kiekkokouluja vastaan. Kiekkokoulu pitää sisällään mahdollisia vieraspelimatkoja Leppävirralle, Suonenjoelle, Pieksämäelle, Mikkeliin sekä Kuopioon.

Leijonakiekkokoulun harjoituksien vakiovuorot viikoittain maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-18.45 Luode Areenalla Kämärillä. Ohjattu toiminta alkaa klo 17.45.

Warkis Leijonakiekkokoulu on touhuamista kiekon kanssa kivassa porukassa - tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN LEIJONAKIEKKOKOULUUN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Yhteystiedot

Kiekkokoulun rehtori

Mikko Skinnari
kiekkokoulu@warkis.fi
044 444 5138

Kiekkokoulun rehtori

Marko Luostarinen
kiekkokoulu@warkis.fi
0400 291 536