Warkis F1 -joukkue

F1JUNIORIT.png

Syksyinen tervehdys F1-joukkueesta!

Kiekkokauden 2017-2018 alkaessa joukkue on uuden edessä. Tuttu ja turvallinen, lähes 30:n pojan ja tytön harjoittelurinki, jakautui kahteen ikäluokkajoukkueeseen; F1 ja E2. F1-joukkueeseen pelaajia jäi 14. Vaikka -08 syntyneiden pelaajamäärä onkin pieni, päädyttiin alku syksystä kuitenkin siihen, että lähdetään Leijonaliigaan kahdella joukkueella. Täydennystä joukkueisiin saadaan innokkaista ja reippaista F2 ikäluokan pelaajista.

Helpotusta pesäeroon on tuonut tuttu vastuuvalmentaja, Marko Markkanen, joka on ollut mukana pelaajien valmennustiimissä jo monta vuotta. Myös huoltajat, Hannu Manninen ja Antti Pakarinen, ovat tulleet pelaajille tutuiksi aikaisemmilta kausilta. Tutun aikuisporukan kanssa on mukava ja turvallista harrastaa!

Jääharjoituksiin päästiin jo elokuun alussa ja oli ilo huomata, että kaikki kesälaitumille lähteneet F1-ikäiset palaajat löysivät tiensä takaisin hallille. Harjoituksia on pidetty pääsääntöisesti F2-joukkueen kanssa, kahdesta kolmeen kertaa viikossa, mutta on jäälle päästy myös entisten joukkuekavereiden, E2:n, kera. Harjoituspelejä on käyty pelaamassa turnausmuotoisena sekä Leppävirralla että Jyväskylässä ja saaliina on ollut voittoja ja karvaita tappioita, myös tasapelejä. Itse sarjakausikin on saatu polkaistua käyntiin ja pelit ovat olleet iloista ja vauhdikasta katsottavaa. Aikaisemmilta vuosilta saadut opit ovat vain kehittyneet positiiviseen suuntaan.

Tämä kausi on F1- joukkueelle viimeinen kausi puolikkaalla kentällä. Kauden tavoitteena joukkueella onkin oppia uutta ja kerrata vanhaa. Saada paljon onnistumisen kokemuksia ja luoda pelaamisesta iloa sekä itselle että joukkuetovereille, unohtamatta katsomossa olevia kannustusjoukkoja. Ja pyrimme kauden aikana myös siihen, että opimme periksiantamattomuutta, pelaten kuitenkin rehtiä, toista kunnioittavaa, jääkiekkoa.

Ja viimeiseksi, iso KIITOS tukijoillemme ja vanhemmille, jotka mahdollistavat lapsillemme hienon harrastuksen jääkiekon parissa! Tavataan Kämärillä!

Kiekkoterveisin,
Kirsi Ryynänen-Markkanen
Joukkueenjohtaja
Warkis F1

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Kirsi Ryynänen-Markkanen
warkis08.jojo@gmail.com
p. 040 512 7910

Vastuuvalmentaja

Marko Markkanen
marko.markkanen@shi-g.com
p. 040 808 6118

Huoltajat

Hannu Manninen

Antti Pakarinen

Talous / rahastonhoito

Kirsi Pakarinen 
kmh.pakarinen@gmail.com

 

Kioskivastaava

Kati Hynninen
kati.hynninen@gmail.com

 

Ottelut

Yhteistyössä

DataEnter png.png

 

 

Woikoski.jpg

 

 

 

 

econosto_logo_RGB.png

Minna png.png
NPS nettiin.png