Warkis E2 -joukkue

F1JUNIORIT.png

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

E2 joukkue esittäytyy!

Warkiksen E2 joukkue on 2008 syntyneistä pojista ja hieman vanhemmista tytöistä koostuva ryhmä mahtavia jääkiekkoilijan alkuja. Joukkue pelaa kaudella 2018-2019 Savo-Karjalan/Kymi-Saimaan sarjaa lohkossa 2 yhdessä Jukureiden, KalPan, SapKon, SuKiKan, Lekin sekä myöhemmin selviävien välisarjavastustajien kanssa. Sarjan lisäksi virikettä kauteen ja samalla arvokasta pelikokemusta haetaan ns. pelitälleiltä muiden seurojen kanssa ja kausi tulee huipentumaan päätösturnaukseen huhtikuussa, mistä tarkemmat päätökset tehdään syksyn aikana.

Joukkueen kaikessa toiminnassa huokuu positiivinen vire ja se näkyy otteissa myös pelikentällä. Kaverinkin onnistumisista iloitaan, eikä kenekään epäonnistumisia osoitella tai jäädä märehtimään.

Tähän porukkaan ovat tervetulleita myös uudet, tästä mahtavasta harrastuksesta kiinnostuneet 2008 syntyneet pojat, sekä 2006-2008 syntyneet tytöt. Tähän porukkaan on mukava kuulua, koska pelaajat, valmennus, huolto, toimihenkilöt, vanhemmat ja muut sidosryhmät puhaltavat hienosti tähän yhteiseen hiileen!

Erityiskiitos kaikille joukkueemme toimintaa tukemassa oleville yhteistyökumppaneillemme!   

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Kirsi Ryynänen-Markkanen
warkis08.jojo@gmail.com
p. 040 512 7910

Vastuuvalmentaja

Marko Markkanen
marko.markkanen@shi-g.com
p. 040 808 6118

Huoltajat

Hannu Manninen

Antti Pakarinen

Talous / rahastonhoito

Kirsi Pakarinen 
kmh.pakarinen@gmail.com

 

Kioskivastaava

Kati Hynninen
kati.hynninen@gmail.com

 

Juttunikkari

Matti Hynninen

 

Ottelut:

6.10.2018 Leppävirta

Warkis - SaPKo Sininen 5 - 6

Warkis - KalPa Indians 3 - 5

Warkis - KalPa Rangers 2 - 5

Otteluraportit:

Leppävirralla pelattuihin otteluihin lähdimme hieman vajaamiehisenä muutamien sairastumisten ja muiden poissaolojen myötä. Onneksemme saimme kuitenkin hienosti apuja yhteistyöseuraltamme (Jukurit) kuuden pelaajan muodossa.

Päivän ensimmäinen ottelu SaPKon sinistä vastaan käynnistyi vähän tahmesti ja jouduimme heti takaa-ajajan asemaan. Pelin edetessä ote kääntyi Warkikselle ja lopulta käytiin suorastaan raastavan jännittävä kamppailu ottelun voitosta. Lopulta kuitenkin SaPKon etumätkä säilyi ja tuloksenamme kirpaiseva maalin tappio, kuitenkin erittäin ryhdikkään esityksen jälkeen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli KalPa Indians. Ottelu oli varsin tasainen ja hyvin pienet erot käansi hiuksenhienon edun KalPalle. Tämäkin ottelu oli varsin ehjä esitys joukkueeltamme, mutta tällä kertaa vastus oli aavituksen parempi (tai onnekkaampi).

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan tuli aiemmin päivällä aivan huikeaa peliä esittänyt KalPa Rangers. Sitkeästi joukkue taisteli, eikä vastustaja päässyt missään vaiheessa tavoittamattoman tuntuiselle karkumatkalle. Tuloksen päivän kolmas niukka tappio.

Kokonaisuutena päivä meni lähtökohtiin nähden oikein mallikkaasti. Kuitenkin osalla pelaajista on vielä kovinkin niukka kokemus koko kaukalon peleistä sääntöineen ja hienouksineen. Vähän pelirutiinia lisää ja päästään kyllä iloitsemaan vieläkin häikäsevimmistä suorituksista.

 

 

27.10.2018 Varkaus, harjoitushalli

klo 11:00     Warkis - Jukurit sininen 3 - 7

klo 13:10     Warkis - Jukurit keltainen 4 - 4

Otteluraportit:

Lauantai aamupäivä Kämärin harjoitushallissa alkoi ottelulla Jukurit sinistä vastaan. Pelin ensimmäinen erä oli erittäin tasaista ja myös tasokasta, rehtiä vääntöä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja pitkään mentiin hyvin tasaisissa merkeissä. Pelin loppupuolella muutamat pikkuvirheet ja Jukureiden huikeat suoritukset käänsi ottelun vieraille 3-7.

Ennen toista ottelua joukkue "söi käärmekeittoa" ja kauden avausvoittoa lähdettiin hakemaan ihan tosissaan. Pienet pelipaikkaviilaukset näytti toimivan ja ottelu lähti käyntii isäntien komennossa. Jukuritkin oli päättänyt taistella voitosta ihan tosissaan ja lopulta saatiikin aikaan huikea trilleli. Viime hetkillä, tilanteessa 4-4 sai Warkis vielä paikat naulata ottelu omiin nimiinsä, mutta tuloksena ansaittu pistejako. Hieno taistelu josta olisi pikku tuurilla täysi potti otettu, mutta hienoa näinkin!

 

 

24.11.2018 Suonenjoki

KalPa Tigers - Warkis 3 - 6

SuKiKa - Warkis 5 - 3

Otteluraportit:

Mansikkakaupungin aamussa kohdattiin KalPa Tigers. Peli käynnistyi hienoisesti KalPa komennossa, mutta joukkueemme pääsi peliin mukaan maalivahtimme loistavien torjuntuen siivittämänä. Tuukka urakoi jo ensimmäisessä erässä 17 torjuntaa. Pikkuhiljaa pelin edetessä ote kääntyi Warkikselle ja maalijyväkin saatiin kohdalleen. Lopulta tuloksena hieno voitto 6-3. Kolme tähteä Tuukalle:)

Sukikaa vastaan lähdettiin tyytyväisenä hienosta KalPa voitosta ja usko omaan tekemiiseen eli vahvana ennen peliä. SuKiKa tuli oikein kunnon ryminällä peliin ja alusta asti oli selvää, ettei helpolla päästä. Joukkuepeli oli vähän hakusessa ja vain loistavien yksilösuoritusten avulla pysyttiin kyydissä. Loppuvihellyksen soidessa taululla harmillinen 5-3 kotijoukkueelle.

 

8.12.2018 Hamina

KY-80 Luigi - Warkis 3 - 9

KY- 80 Mario - Warkis 1 - 7

Pelimatka kaukaiseen ympyräkaupunkiin Haminaan sai tummia sävyjä jo ennen matkaa. Useita pelaajia estyneenä sairastumisten, loukkaantumisten ja muiden esteiden vuoksi. Viime hetkellä saatiin joukkue tädennettyä 09 pelaajilla ja matkaan päästiin vahvuudella 1 + 9. Lopulta tuskanhetket tämän reissuun suhteen jäivät tähän valmistautumisvaiheeseen.

Heti ensimmäisessä pelissä Kiekkoympyrät sai kokea vierailija Warkiksen pelihuumorin olevan kohdallaan. Warkis hallitsi peliä ja otti ansaitun 3 - 9 voiton upeiden maalien siivittämänä.

Toisessa ottelussa jatkettiin siitä mihin ensimmäisessä jäätiin. Mikäli mahdollista, pelihuumori oli vieläkin korkeammalla. Kun extrana oltiin saatu avausottelusta ripaus lisää itseluottamusta ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Warkis E2 suorastaan tyylitteli ansaitun 1 - 7 voiton. Pitkälle kotimatkalle lähdettiin erityisen tyytyväisenä.

15.12.2018 Varkaus

Warkis - SaPKo sininen 7 - 1

Warkis - KalPa Indians 4 - 6

Warkis - KalPa Rangers 2 - 8

Otteluraportit

Leppävirralta Varkauteen siirretyt pelit käynnistyi kotijoukkueen osalta huikealla esityksellä SaPKon sinistä vastaan. Pelihuumori on koko joukkueella kohdallaan. Peli oli erittäin vauhdikas. Täytyy kyllä todeta, että kiekko myös hieman pomppi kotijoukkueelle, mutta hyvä tuuri täytyy ansaita! Kun vielä maalivahtipelikin oli kunnossa, oli pelin päättyessä taululla vieraiden kannalta karu 7-1. Peli oli kyllä tapahtumiltaan lopputulosta tiukempi, mutta kotijoukkueen jäätävä viimeistely kuroi eron noinkin suureksi. Upea esitys joukkueelta!

Päivän toinen ottelu oli varsinainen trilleri. Warkis oli tehnyt pientä hienosäätöä pelipaikkojen suhteen, mutta ihan toimiva paketti oli tähänkin peliin saatu rakennettua. Tasapeli tai vaikka voittokin olisi ollut oteattavissa, mutta tässä ottelussa ei sitten pomppinutkaan enää ihan niin hyvin kuin SaPKo pelissä...hukattuja maalipaikkoja oli useita. Tasoltaan hyvä ottelu päättyi lopulta KalPan ansaituun 4 - 6 voittoon.

Iltapelissä oli vastassa ennakkoon kovaksi tiedetty KalPa Rangers. Kotijoukkue sai peliin lentävän lähdön ja 1-0 sekä 2-1 tilanteissa tuntui, että tänään olisi mahdollista kaataa tämäkin joukkue. Ensimmäisessä erässä olisi voinut hyvällä tuurilla upota usempikin kaappi, mutta ruuti oli päivän mittaan kastunut. Sitten pääsi kääntymään tuurikin. Toki tässäkin KalPa ansaitsi tuurinsa hyvän työmoraalinsa avulla. Kuitenkin voidaan sanoa, ettei lopputulos 2-8 täysin joukkueiden tasoeroa kuvaa..toki parempi joukkue voitti.

 

19.1.2019 Varkaus

Warkis - SuKiKa

Warkis - KalPa Tigers

Otteluraportit:

Kireän pakkasen herättelemät joukkueet kohtasivat Kämärillä poikkeuksellisen aikaisin (klo 9.00) alkaneessa ottelussa. Kotijoukkueen yksi teeseistä oli, että ollaan alusta asti hereillä! Tällä kertaa tämä, perinteinen "kiekkojargoniin" kuuluva lause, olisi luultavasti oikeasti ratkaisevassa asemassa. 

Ottelu alkoi kovasti tunnustellen ja ensimmäiset minuutit nyhjättiin keskialueella, kummankaan joukkueen saamatta vaarallisia paikkoja. Kotijoukkueen ensimmäinen maalintekoyritys ajassa 7.02 ja taululle 1-0. Tästä alkoin kolmen minuutin ilotulitus. Ajasa 10:40 oli Warkis siirtynyt kerrassaan upeilla osumilla 3-0 johtoon. Tässä vaiheessa vieraiden maalivahdille oli kirjattu 1 torjunta, eli warkis-maalijyvä oli säädetty täydellisesti kohdalleen. 

Olisikohan käynyt niin, että ihailevan yleisön lisäksi, myös joukkue itse luuli marssivansa helppoon voittoon? Sukika kokosi rivinsä ja hiljensi Kämärin kahdella salamamaalilla (ajat 11:06 ja 11:16), josta shokista ei Warkis koskaan enää pelin aikana toipunut. Kun vielä ajassa 15:10 vieras tuli tasoihin alkoi puntti vähän tutista. Paikkoja saatiin vielä kyllä, mutta Sukikan maalivahti ja puolustus oli päättänyt erikoisen alkun jälkeen, että tänne päähän maalit on tehty...ja niin lopulta olikin.  

Tauon jälkeen peli oli hienoissa Sukika hallinnassa, mutta oli Warkiksellakin mahdollisuutensa. Tolppaa lähemmäksi ei kuitenkaan päästy. Kaikkien hallissa olleiden odottaessa jo loppusummeria pistejaon merkiksi, pääsi vierailija harmillisesti karkaamaan voittomaalin tekoon ja näin tämä erikoisesti edenny ottelu päätttyi Warkis 3 - SuKiKa 4. 

 

Päivän toiseen otteluun KalPa Tigersia vastaan odotettiin tulevan edellisestä sisuuntunut Warkis-ryhmä. Heti ottelun alussa näkyi, että aamun tappiota ei oltu saatu käännettyä tsempiksi vaan harmitus painoi otteet osalla joukkuetta haluttomuudeksi ja osalla pahaksi väkisin yrittämiseksi. Peli-ilosta ja rentoudesta, mitkä yleensä tätä joukkuetta siivittää, ei ollut tietoakaan. 

Tunnustettakoon myös toki se, että KalPa oli hyvä, mutta ei sen olisi tarvinnut antaa noin hyvä olla! Ajassa 02:23 oli tilanne 0-3 ja tällä kertaa ottelu oli oikeasti ohi tässä vaiheessa. Vaikka olisi voinut ollakin tuoreessa muistissa, kuinka kolmen maalin takaa voidaan tulla rinnalle ja ohi...nyt siihen ei uskonut yksikään warkis-soturi ja se näkyi. Ottelu jatkui KalPa komennosssa ja erätauolle karussa 0-6 tilanteessa.

Toisessa erässä oli jo vähän vieraallakin "maha täynnä" ja ottelu etenikin vähän pelailun merkissä, ilman todellista taistelua voitosta tai edes yksittäisten tilanteiden herruudesta. Ottelun lopussa Warkis sai yhden lohdutusmaalin rakenneltua ja siinä ne ilonhetket sitten olikin. Loppulukemat 1-6. Maalivahtien torjunnat Warkis 28 - Kalpa 8 kertoo hyvin, kenen komennossa mentiin. Ottelu oli yksi heikoimmista, ellei peräti heikoin, esityksistä mitä joukkue on tällä kaudella esittänyt. Onneksi joukkueen tuntevat voivat olla varmoja, ettei nämä veijarit vaivu synkkyyteen, vaan seuraavalla kerralla ollaan taas ihan eri meiningillä! 

 

3.2.2019 Varkaus

Warkis - Hurtat/Sepot 2 - 6

Warkis - Iihoo 18 - 0

Otteluraportit:

Välisarjassa saatiin Kämärin harjoitushalliin vierailemaan 2 täysin uutta tuttavuutta, eli Hurtat/Sepot yhdistelmäjoukkue Pohjois-Karjalasta, sekä Iihoo (Iitti Hockey).

Lieksalaisten ja Nurmeslaisten koottua voimansa, tulee näköjään kovaa jälkeä! Ottelun alku oli tiukkaa vääntöä ja pääsipä Warkis tekemään ottelun avausmaalinkin. Ottelun edetessä tuli kuitenkin selväksi, että tänään pitäisi olla joukkueella ns. "lentokeli" jos aioitaan Hurtat/Sepot kaataa. Koska Warkisjoukkue oli hieman ihmeissään vieraiden vahvasta esityksestä ja se heijastui epävarmuutena ja haluttomuutena Warkis-otteissa, ei ottelun voittoon ollut lopulta mitään saumaa. Hurtat/Sepot oli parempi 2-6. Tästä ottelusta jäi sen vuoksi paljon ns. hampaankoloon, koska Warkis ei missään tapauksessa saanut tässä parastaan irti.

Tauon jälkeen vastaan tuli aiemmin päivällä Hurtat-Sepoille 3-6 hävinnyt Iihoo, joten ennakko-odotuksissa oli varsin tiukka vääntö. Tauko oli kuitenkin kääntänyt Warkis-joukkueen ilmeen aivan päälaelleen. Kun peliin tulee mukaan tahto, yritteliäisyys jne, tulee tietysti tuurikin. Ottelu oli ihan yhtä maalia. Kotijoukkueelle tuli onnistumisia laajalla rintamalla eikä tällaista ylivoimaa ole usein Kämärillä nähty. Loppusummerin soidessa oli tauolla käsittämätön 18-0. Warkis oli esittänyt aivan mainiota peliä, mutta toisaalta kaukaa Iitistä matkustanutta vierasta kohtaa vähän jo säälitti. Koko ottelussa Warkis maalivahdeille yhteensä 4 torjuntaa!

 

10.2.2019 Leppävirta

Warkis - Jukurit keltainen 4 - 7

Warkis - Jukurit sininen 3 - 10

Otteluraportit:

Sunnuntaisen iltapäivän enisimmäinen ottelu Jukureiden keltaista vastaan alkoi juuri niinkuin ei pitänyt. Jukureiden avausosuma ajassa 0:11 ensimmäisestä hyökkäyksestä. Jukurivyöry jatkui taukoamattomana ja ajassa 2:48 vieraat jo ansaitusti 0-2 johtoon. Heti Jukurimaalin jälkeen sai Warkis pelin enimmäisen hyökkäyksen, joka päättyikin aivan loistopaikkaan, mutta ei uponnut vielä. Vanha totuus...kun et itse tee, kaveri tekee ja 0 -3!  Tämän Jukurimaalin jälkeen oli muutaman minuutin Warkishallinta, johon sisältyi mm. hukattu läpiajo ja pari muuta "tonttia" mistä hyvänä päivänä olisi naulattu reppuun. Mutta...vastahyökkäys ja 0-4, joka hetkeksi sotki Warkis-pelin täysin. Pelipaikat oli hukassa ja kiekkoa roiskittiin sinne tänne. Kuitenkin ajassa 18:04 Warkis rikkoi kuparisen ja vielä erän loppuun kahden minuutin täydellinen hallinta, ilman tulosta.

Erätauon jälkeen historia toisti itseään..20:11 ja 1-5! Warkis usko heräsi vielä ajassa 21:31 todellisen coast to coast maalin (2-5) myötä. Tästä eteenpäin peli oli loppuun saakka erittäin tiukkaa ja hyvännäköistä peliä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja loppulukemat ansaitusti Jukureille 4-7! Warkikselle oppia pelin ja erien alun tärkeydestä! 

 

Päivän toiseen otteluun Warkis teki melkoisen pelipaikkaruletin, koska pakkohan tässä on jotenkin joukkue herättää! Varmasti oli ottelun alun tärkeyttä korostettu, koska jo ensi sekunneilla saatiin vyöry Jukuripäätyyn ja vähintään puolittainen maalipaikkakin...muttamutta, vastahyökkäyksestä jo ajassa 0:51 Jukureille 0-1! Kun vielä ennen kahden ja puolen minuutin saavuttamista oltiin jo 0-3 takaa-ajoasemassa, näytti taas hankalalta. Kuitenkin ottelun aikajänne 3 - 12 minuuttia oli täysin Warkis-hallintaa ja ajassa 9:37 oltiinkin jo 2-3 kavennuksen myötä taas pelissä mukana. Sitten harmiton jäähy kostautui nopeasti, kun Jukurit YV:llä 2-4 ja sen jälkeisen vaihdon 2-5 osumilla taas karkuun. Warkiksen pelipäivän viimeinen ilonpilkahdus koettiin ajassa 16:41, kun läpiajokavennus 3-6:een näki päivänvalon. Tämän jälkeen ei ollut kentällä enää kuin yksi joukkue, valitettavasti. Warkis ei saanut enää lainkaan kuriin liukkaita Mikkeliläisiä ja niinpä ennen loppuvihellystä Jukurit oli takoneet taululle rumat 3-10 lukemat. Tänään leveällä rosterilla liikkeellä ollut Jukurit oli vaan kertakaikkiaan parempi, ei selityksiä. 

 

 

 

23.2.2019 Tuplajäät 2, Vuorela

KalPa Indians - Warkis

KalPa Rangers - Warkis 

Otteluraportit:

 

 

9.3.2019 Savonlinna

Warkis - Jukurit keltainen

Jukurit sininen - Warkis

Otteluraportit:

 

 

23.3.2019 Suonenjoki

Warkis - KalPa Indians

Warkis - KalPa Rangers

Otteluraportit:

 

 

Yhteistyössä