Warkis E2 -joukkue

F1JUNIORIT.png

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

E2 joukkue esittäytyy!

Warkiksen E2 joukkue on 2008 syntyneistä pojista ja hieman vanhemmista tytöistä koostuva ryhmä mahtavia jääkiekkoilijan alkuja. Joukkue pelaa kaudella 2018-2019 Savo-Karjalan/Kymi-Saimaan sarjaa lohkossa 2 yhdessä Jukureiden, KalPan, SapKon, SuKiKan, Lekin sekä myöhemmin selviävien välisarjavastustajien kanssa. Sarjan lisäksi virikettä kauteen ja samalla arvokasta pelikokemusta haetaan ns. pelitälleiltä muiden seurojen kanssa ja kausi tulee huipentumaan päätösturnaukseen huhtikuussa, mistä tarkemmat päätökset tehdään syksyn aikana.

Joukkueen kaikessa toiminnassa huokuu positiivinen vire ja se näkyy otteissa myös pelikentällä. Kaverinkin onnistumisista iloitaan, eikä kenekään epäonnistumisia osoitella tai jäädä märehtimään.

Tähän porukkaan ovat tervetulleita myös uudet, tästä mahtavasta harrastuksesta kiinnostuneet 2008 syntyneet pojat, sekä 2006-2008 syntyneet tytöt. Tähän porukkaan on mukava kuulua, koska pelaajat, valmennus, huolto, toimihenkilöt, vanhemmat ja muut sidosryhmät puhaltavat hienosti tähän yhteiseen hiileen!

Erityiskiitos kaikille joukkueemme toimintaa tukemassa oleville yhteistyökumppaneillemme!   

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Kirsi Ryynänen-Markkanen
warkis08.jojo@gmail.com
p. 040 512 7910

Vastuuvalmentaja

Marko Markkanen
marko.markkanen@shi-g.com
p. 040 808 6118

Huoltajat

Hannu Manninen

Antti Pakarinen

Talous / rahastonhoito

Kirsi Pakarinen 
kmh.pakarinen@gmail.com

 

Kioskivastaava

Kati Hynninen
kati.hynninen@gmail.com

 

Juttunikkari

Matti Hynninen

 

Ottelut:

6.10.2018 Leppävirta

Warkis - SaPKo Sininen 5 - 6

Warkis - KalPa Indians 3 - 5

Warkis - KalPa Rangers 2 - 5

Otteluraportit:

Leppävirralla pelattuihin otteluihin lähdimme hieman vajaamiehisenä muutamien sairastumisten ja muiden poissaolojen myötä. Onneksemme saimme kuitenkin hienosti apuja yhteistyöseuraltamme (Jukurit) kuuden pelaajan muodossa.

Päivän ensimmäinen ottelu SaPKon sinistä vastaan käynnistyi vähän tahmesti ja jouduimme heti takaa-ajajan asemaan. Pelin edetessä ote kääntyi Warkikselle ja lopulta käytiin suorastaan raastavan jännittävä kamppailu ottelun voitosta. Lopulta kuitenkin SaPKon etumätkä säilyi ja tuloksenamme kirpaiseva maalin tappio, kuitenkin erittäin ryhdikkään esityksen jälkeen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli KalPa Indians. Ottelu oli varsin tasainen ja hyvin pienet erot käansi hiuksenhienon edun KalPalle. Tämäkin ottelu oli varsin ehjä esitys joukkueeltamme, mutta tällä kertaa vastus oli aavituksen parempi (tai onnekkaampi).

Päivän viimeisessä ottelussa vastaan tuli aiemmin päivällä aivan huikeaa peliä esittänyt KalPa Rangers. Sitkeästi joukkue taisteli, eikä vastustaja päässyt missään vaiheessa tavoittamattoman tuntuiselle karkumatkalle. Tuloksen päivän kolmas niukka tappio.

Kokonaisuutena päivä meni lähtökohtiin nähden oikein mallikkaasti. Kuitenkin osalla pelaajista on vielä kovinkin niukka kokemus koko kaukalon peleistä sääntöineen ja hienouksineen. Vähän pelirutiinia lisää ja päästään kyllä iloitsemaan vieläkin häikäsevimmistä suorituksista.

 

 

27.10.2018 Varkaus, harjoitushalli

klo 11:00     Warkis - Jukurit sininen

klo 13:10     Warkis - Jukurit keltainen

Otteluraportit:

Lauantai aamupäivä Kämärin harjoitushallissa alkoi ottelulla Jukurit sinistä vastaan. Pelin ensimmäinen erä oli erittäin tasaista ja myös tasokasta, rehtiä vääntöä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja pitkään mentiin hyvin tasaisissa merkeissä. Pelin loppupuolella muutamat pikkuvirheet ja Jukureiden huikeat suoritukset käänsi ottelun vieraille 3-7.

Ennen toista ottelua joukkue "söi käärmekeittoa" ja kauden avausvoittoa lähdettiin hakemaan ihan tosissaan. Pienet pelipaikkaviilaukset näytti toimivan ja ottelu lähti käyntii isäntien komennossa. Jukuritkin oli päättänyt taistella voitosta ihan tosissaan ja lopulta saatiikin aikaan huikea trilleli. Viime hetkillä, tilanteessa 4-4 sai Warkis vielä paikat naulata ottelu omiin nimiinsä, mutta tuloksena ansaittu pistejako. Hieno taistelu josta olisi pikku tuurilla täysi potti otettu, mutta hienoa näinkin!

 

 

24.11.2018 Suonenjoki

KalPa Tigers - Warkis

SuKiKa - Warkis

Otteluraportit:

Mansikkakaupungin aamussa kohdattiin KalPa Tigers. Peli käynnistyi hienoisesti KalPa komennossa, mutta joukkueemme pääsi peliin mukaan maalivahtimme loistavien torjuntuen siivittämänä. Tuukka urakoi jo ensimmäisessä erässä 17 torjuntaa. Pikkuhiljaa pelin edetessä ote kääntyi Warkikselle ja maalijyväkin saatiin kohdalleen. Lopulta tuloksena hieno voitto 6-3. Kolme tähteä Tuukalle:)

Sukikaa vastaan lähdettiin tyytyväisenä hienosta KalPa voitosta ja usko omaan tekemiiseen eli vahvana ennen peliä. SuKiKa tuli oikein kunnon ryminällä peliin ja alusta asti oli selvää, ettei helpolla päästä. Joukkuepeli oli vähän hakusessa ja vain loistavien yksilösuoritusten avulla pysyttiin kyydissä. Loppuvihellyksen soidessa taululla harmillinen 5-3 kotijoukkueelle.

 

15.12.2018 Leppävirta

Warkis - SaPKo sininen

Warkis - KalPa Indians

Warkis - KalPa Rangers

Otteluraportit:

 

 

19.1.2019 Varkaus

Warkis - KalPa Tigers

Warkis - SuKiKa

Otteluraportit:

 

 

16.2.2019 Leppävirta

Warkis - Jukurit sininen

Warkis - Jukurit keltainen

Otteluraportit:

 

 

23.2.2019 Tuplajäät 2, Vuorela

KalPa Indians - Warkis

KalPa Rangers - Warkis 

Otteluraportit:

 

 

9.3.2019 Savonlinna

Warkis - Jukurit keltainen

Jukurit sininen - Warkis

Otteluraportit:

 

 

23.3.2019 Suonenjoki

Warkis - KalPa Indians

Warkis - KalPa Rangers

Otteluraportit:

 

 

15.12.2018 klo 13:35

Warkis E2 vs. SaPKo Sininen

Luode Areena

E2 Sarja

15.12.2018 klo 15:45

Warkis E2 vs. KalPa Indians

Luode Areena

E2 Sarja

15.12.2018 klo 17:55

Warkis E2 vs. KalPa Rangers

Luode Areena

E2 Sarja

Yhteistyössä