Warkis E2 -joukkue

F2JUNIORIT-joukkuekuva

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

Warkiksen 09-ikäluokan joukkueessa pelaa tällä kaudella 20 innostunutta kiekkoilijan alkua. Suurin osa harjoituksista pidetään yhdessä F1-joukkueen kanssa joten vilskettä kentällä riittää. Yleensä kentällä onkin valmentajia ja ohjaajia yhteensä viisi niin pysyy homma hyvin hallussa.

On ollut mahtavaa huomata miten valtava kehitysharppaus on tapahtunut jo tähän mennessä viime keväästä, meillä on innokas ja taitava joukkue joka pelaa hyvin yhteen!

Joukkue osallistuu Kymi-Saimaan alueen Leijonaliigaan kahdella peliryhmällä. Sarjassa on joukkueita lähialueilta 100 km säteeltä ja pelit pelataan turnausmuotoisina. Lisäksi meillä on pelitällejä sekä kotikentällä että vieraskaukaloissa ja käymme kauden aikana muutamissa isommissa turnauksissa, joissa päästään pelaamaan taas uusia porukoita vastaan. Pelit taitaakin olla poikien mielestä parasta kiekossa.

Meidän valmentajaporukka on omistautunut tähän tekemiseen täydestä sydämestään ja tekevät kaikkensa joukkueen eteen. Ei voi muuta kuin kiitollisena seurata touhua. Lisäksi vanhemmat ovat mukana turnaus- ja pelitällitapahtumissa tosi aktiivisesti, aina löytyy vapaaehtoisia jokaiseen tehtävään. Sanoisin, että F2 on hyvä tiimi kaikilla osa-alueilla, tässä on mukavaa olla mukana.

Kiekkoterveisin,

Outi
Joukkueenjohtaja
Warkis F2

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Outi Jäppinen
outi.jappinen@aikawagroup.com
Puh. 0400 978 640

Vastuuvalmentajat

Mikko Lackman
mikko.lackman@andritz.com
Puh. 040 860 5831

Jani Kaila
jani.kaila@shi-g.com
Puh. 044 - 2757625

Valmentajat

Timo Halttunen
timo.halttunen@aft-global.com
Puh. 040 555 7112

Joni Hartikainen
jonihartikainen99@gmail.com
Puh. 040 700 9447

Antti Torvinen
antti.torvinen@luukku.com
Puh. 040 577 2718

Huoltaja

Timo Tuovinen

Jari Turunen

Kimmo Väisänen

Jussi Kaila

Antti Pakarinen

Talous / rahastonhoito

Pia Rissanen

Kioskivastaava

Kirsi Pakarinen

Yhteistyössä

AFT Logo 2017_small.jpgAUTOKOULU ANNE LOGO_pinkki.jpgCompentek logo.jpgfinago-logo-some.jpgGigantti_logo_blue.jpgIkäihmisten perhekoti.jpgjj-pinnoitus_logo-iso.jpgKangaslamminauto_logo.jpgKolehmaisen puutarha.jpgKonjunktuuri_logo.jpgKotkatsalmen lomamökit.jpgNalco Water.jpgProdeg.jpgRaikas_logo_original_nelio.jpgTT ilmastointi.jpgVarkauden Tili.jpg