Warkis E2 -joukkue

Warkis E2 on ahkerasti harjoitteleva ja nopeasti kehittyvä juniorijoukkue Varkaudesta

Joukkue ilmoittautui sarjaan kahdella peliryhmällä ja tästä johtuen olemme tehneet tiiviisti yhteistyötä sekä oman seuran E1, D2 että Kapa –PiPs joukkueen kanssa. Pelirymissämme on viraillut mukavasti pelaajia yhteistyöseuroista sekä omista Warkis joukkueista pelioikeuksien rajoissa. Joukkueen pelaajat ovat pysyneet mukavasti kasassa ja yhdessä pelaaminen alkaa näkyä joukkuepelin kehittymisenä.

Isolle kentälle siirtyminen toi luonnolisesti mukanaan uusia haasteita, mutta siitä joukkue on suoriutunut vähintäänkin hienosti, sanoisin jopa kiitettävästi. Joukkueemme hakee jatkuvasti uusia innokkaita lajista kiinnostuneita nuoria, tervetuloa kokeilemaan.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä kehen tahansa joukkueen jäseneen tai toimihenkilöön ja järjestämme mahdollisuuden tutustumiseen.

Toimihenkilöpuolella joukkue muuttuikin rajummin, ainoastaan Huollosta vastaava Jani Rantula jäi joukkueen toimintaan aktiivihenkilöksi. Joukkueenjohtaja sekä valmentajat vaihtuivat tälle kaudelle antaen huilivuoron edelliselle johdolle ja valmennukselle.

Suuri kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja vanhemmille jotka ovat kiitettävästi mukana mahdollistamassa harjoittelua ja pelaamista. Tervetuloa seuraamaan pelejämme ja kannustamaan joukkuettamme kehittymään edelleen hienon harrastuksen parissa.

E2JUNIORIT.png

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Marko Natunen
marko.natunen@andritz.com
Puh. 040 860 5807 

Vastuuvalmentaja

Marko Jyrkkänen
marko.jyrkkanen@sahala.fi
Puh. 040 500 1758 

Valmentajat

Kalle Tolvanen

Mikko Karvinen

 

Huoltaja

Jani Rantula

Talous / rahastonhoito

Piritta Rantula

Kioskivastaava

Irina Uskakova

Ottelut

Yhteistyössä