Warkis E1 -joukkue

xWarkis_03102018_MK-0057_2.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

Esittelyssä Warkis E1!

Warkis E1 on huimalla nousujohteisella kehityskaarella porskuttava vuonna 2007 syntyneistä pojista koostuva jääkiekkojoukkue Varkaudesta. Kauden 2018-2019 alussa joukkue koostuu yhteensä 15 pelaajasta (2 maalivahtia ja 13 kenttäpelaajaa). Uusia 2007 syntyneitä poikia ja 2005-2007 syntyneitä tyttöjä otetaan ilolla mukaan!

Alkavalla kaudella tämä liikkuvaa, aktiivista ja yritteliästä peliä esittävä tiimi pelaa alueellista sarjaa kera SapKon, Jukureiden, KalPan ja Jääsusien, sekä välisarjaa myöhemmin julkaistavinen joukkueiden kanssa. Kauden erityispiirteenä sarjaohjelmassa on, että pelaamme peräti 3 pelitapahtumaa Kiteellä, joten joukkueen vanhemmille tulee tämä meille uusi reitti kovin tutuksi!

Kausi tullaan huipentamaan huhtikuussa päätösturnaukseen, josta päätökset tehdään syksyn aikana. Osallistumme myös sarjaohjelman antamien mahdollisuuksien rajoissa ns. pelitälli -toimintaan yhteistyöseurojen kanssa, varmistaaksemme tavoitteellisen harjoittelun mielekkyyden sekä tarjotaksemme joukkueelle sitä parasta (eli peliä) mahdollisimman paljon!

Tämä iloisten viikareiden joukko on aivan mainiota seurattavaa, niin kentällä, pukukopissa kuin muissakin askareissa. Hersyvä huumori siivittää toimintaa ja tavoitteemme siitä, että kaikkien on tässä joukossa hyvä olla, näyttää toteutuvan mainiosti. Suhteellisen pienilukuisen joukkueemme vanhemmat ovat osoittaneet hienoa aktiivisuutta, että kotipelitapahtumat, kyyditykset vieraspeleihin ja muu välttämätön pelin ulkopuolinen tehtäväkenttä saadaan hoidettua kunnialla, vapaaehtoisesti.  

Suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille! Tukenne toimintamme varmistamiseksi on ensiluokkaisen arvokasta!


E2JUNIORIT.png

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Kati Hynninen
warkis07@warkis.fi
Puh. 0400 306 747

Vastuuvalmentaja

Marko Jyrkkänen
marko.jyrkkanen@sahala.fi
Puh. 040 500 1758 

Valmentajat

Kalle Tolvanen

Mikko Karvinen

 

Huoltaja

Jani Rantula

Talous / rahastonhoito

Piritta Rantula

Kioskivastaava

Irina Ushakova

Juttunikkari

Matti Hynninen

 

 

 

Ottelut

7.10.2018 Savonlinna

SaPKo Valkoinen - Warkis 1-5

SaPKo Sininen - Warkis 3-6

Otteluraportit:

Ottelu SaPKo Valkoista vastaan oli kahden yrittelijään joukkueen rehti vääntö, missä vierailija Warkis oli lopulta hitusen parempi. Hieno esitys koko joukkueelta!

SaPKO Sinistä vastaan ottelu oli erityisen tapahtumarikas. Erikoisuutena ottelusta mainittakoon mm. molempien joukkueiden alivoimamaalit. Kotijoukkue sai myös mm. yhden rangaistuslaukaksen, jonka kuitenkin maalivahtimme torjoi upeasti. Kiivas kamppailu, jossa kuitenki oltiin kuskin paikalla ja ansaittu voitto.

 

11.11.2018 Varkaus

Warkis - Jukurit Keltainen 3 - 6

Warkis - Jukurit Sininen 2 - 9

Otteluraportit:

Isänpäivä osoittautui Warkis E1 joukkueelle syystä tai toisesta kovin hankalaksi, ettei jopa vähän tuskaiseksi pelien osalta.

Ensin tuli vastaan Jukurit Sininen. Alusta asti oli selvää, ettei kotijoukkue tule helpolla pääsemaan. Jukurit oli liikkeella pienellä, mutta varsin liikkuvalla ryhmällä. Jukurit vyörytti hyökkäyksiä kohta Warkis maalia ja kotijoukkueen vaarallisimmat tilanteet tuli vastahyökkäyksistä, joista muutama onnistuminenkin toki saatiin. Lopulta tulos 3-6. Maalivahtien torjunnat, kotijoukkue 28 torjuntaa ja Jukurit 18 torjuntaa.  

Toisessa ottelussa vastaan asettui Mikkeliläisjoukkueen toinen peliryhmä, Jukurit Keltainen. Ottelussa Jukurit oli alusta asti potkun edellä. Tulos pysyi maalittomana kuitenkin yli 11 minuuttia ja avausmaali tuli kuin tulikin kotijoukkueelle. Heti Jukureiden tasoituksen jälkeen sai Warkis yrittää johtomaalia rangaistuslaukauksella, mutta hyvä yritys kilahti putkeen. Avauserän jälkeen taululla lukemat 2-4 ja usko mahdollisuuteen taistella voitosta eli yleisön ja Warkispelaajien keskuudessa varmasti kirkaana. Tauon jälkeen peli oli kuitenkin ihan yhtä maalia ja kotijoukkueen silmin väärässä päässä kenttään. Lopulta taululla tylyt 2-9 lukemat ja kotijoukkue hieman päät painuksissa jatkaaman juhlapäivää. Toisen ottelun torjunnat W 31 ja J 11 kertoo karusti, missäpäin kenttää kiekko pyöri.

25.11.2018 Kitee

KalPa Sawo - Warkis 8 - 2

KalPa Puijo - Warkis 14 - 3

Otteluraportit:

Kiteen sunnuntaissa kohdattiin KalPan kaksi joukkuetta, Sawo ja Puijo. Ensimmäinen ottelu alkoi joukkueelta vahvasti ja ensimmäisen 5 min perusteella näytti tulevan tiukka vääntö pisteistä. Hyvän alun jälkeen KalPa otti isännän paikan ottelussa ja vyörytti hyökkäyksiään toistuvasti kohti Warkis maalia. Warkis sai toki muutamia hyviä vastahyökkäyksiä, mutta todellisia maalintekoyrityksiä tuli auttamatta turhan harvoja. Lopulta taululla tyly 14-3 loppulukema.

Toinen ottelu KalPa Sawoa vastaan oli kokonaisuutena parempi esitys joukkueelta, vaikka loppulukema 8-2 muuta kertookin. Ottelu oli varsin rikkonainen runsaine jäähyineen. Nähtiinpä ottelun aikana näille ikäryhmille harvinainen 3 vs 3 tilannekin kun molemma jäähyboxit oli täynnä! Warkiksella oli ottelussa hyvät hetkensä, mutta ruuti oli märkää. Otteluun mahtui mm. 3 hukattua läpiajoa ja useampia muita laatupaikkoja, joista ei tällä kertaa uponnut. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan kohti tulevia koitoksia!

8.12.2018 Varkaus

Warkis - KY-80, White (Hamina) 7 - 7

Warkis - KY-80, Black (Hamina) 5 - 3

Otteluraportit:

Parin vähän tuskaisemman pelitapahtuman jälkeen Warkis E1 teki näyttävän ryhtiliikeen Kämärillä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Kiekkoympyrät - 80:n White joukkuetta vastaan peli aaltoili iloisesti päätä toiseen ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Ottelu muodostui lopulta todelliseksi jännitysnäytelmäksi! Loppusummerin soidessa taululla oikeutettu 7 - 7.

Toisessa ottelussa ympyräkaupungin Black joukkue oli alusta asti hienoisesti vaikeuksissa hyvään peliin yltyneen kotijoukkueen kanssa. Oikeastaan reilumpaakin voittoa tarjottiin, mutta ansaittu 5 - 3 kotijoukkueelle.

 

16.12.2018 Varkaus

Warkis - Jääsudet (Kitee)

Warkis - SaPKo Valkoinen

Warkis - SaPKo Sininen

Otteluraportit:

 

13.1.2019 Kitee

Warkis - Jukurit Keltainen

Warkis - Jukurit Sininen

Otteluraportit:

 

27.1.2019 Varkaus

Warkis - KalPa Sawo

Warkis - Jääsudet (Kitee)

Warkis - KalPa Puijo

Otteluraportit:

 

17.2.2019 Kitee

SaPKo Valkoinen - Warkis

SaPKo Sininen - Warkis

Otteluraportit:

 

17.3.2019 Mikkeli

Jukurit Sininen - Warkis

Jukurit Keltainen - Warkis

Otteluraportit:

 

24.3.2019 Lippumäki, Kuopio

KalPa Puijo - Warkis

KalPa Sawo - Warkis

Otteluraportit:

 

 

 

16.12.2018 klo 12:45

Warkis E1 vs. SaPKo Sininen

Luode Areena

E1 Sarja

16.12.2018 klo 14:55

Warkis E1 vs. SaPKo Valkoinen

Luode Areena

E1 Sarja

16.12.2018 klo 17:05

Warkis E1 vs. Jääsudet

Luode Areena

E1 Sarja

Yhteistyössä