Warkis D2 -joukkue

xWarkis_03102018_MK-0057_2.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

Esittelyssä Warkis E1!

Warkis E1 on huimalla nousujohteisella kehityskaarella porskuttava vuonna 2007 syntyneistä pojista koostuva jääkiekkojoukkue Varkaudesta. Kauden 2018-2019 alussa joukkue koostuu yhteensä 15 pelaajasta (2 maalivahtia ja 13 kenttäpelaajaa). Uusia 2007 syntyneitä poikia ja 2005-2007 syntyneitä tyttöjä otetaan ilolla mukaan!

Alkavalla kaudella tämä liikkuvaa, aktiivista ja yritteliästä peliä esittävä tiimi pelaa alueellista sarjaa kera SapKon, Jukureiden, KalPan ja Jääsusien, sekä välisarjaa myöhemmin julkaistavinen joukkueiden kanssa. Kauden erityispiirteenä sarjaohjelmassa on, että pelaamme peräti 3 pelitapahtumaa Kiteellä, joten joukkueen vanhemmille tulee tämä meille uusi reitti kovin tutuksi!

Kausi tullaan huipentamaan huhtikuussa päätösturnaukseen, josta päätökset tehdään syksyn aikana. Osallistumme myös sarjaohjelman antamien mahdollisuuksien rajoissa ns. pelitälli -toimintaan yhteistyöseurojen kanssa, varmistaaksemme tavoitteellisen harjoittelun mielekkyyden sekä tarjotaksemme joukkueelle sitä parasta (eli peliä) mahdollisimman paljon!

Tämä iloisten viikareiden joukko on aivan mainiota seurattavaa, niin kentällä, pukukopissa kuin muissakin askareissa. Hersyvä huumori siivittää toimintaa ja tavoitteemme siitä, että kaikkien on tässä joukossa hyvä olla, näyttää toteutuvan mainiosti. Suhteellisen pienilukuisen joukkueemme vanhemmat ovat osoittaneet hienoa aktiivisuutta, että kotipelitapahtumat, kyyditykset vieraspeleihin ja muu välttämätön pelin ulkopuolinen tehtäväkenttä saadaan hoidettua kunnialla, vapaaehtoisesti.  

Suuret kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille! Tukenne toimintamme varmistamiseksi on ensiluokkaisen arvokasta!


E2JUNIORIT.png

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Maarit Paroinen
maaritparoinen@gmail.com, warkis07@warkis.fi
Puh. 040 529 3823

Vastuuvalmentaja

Mika Montonen
mika.montonen@warkis.fi
Puh. 045 214 0700

Valmentajat

Toni Kinnunen

 

 

Huoltajat

Timo Virtanen

Marko Natunen

Talous / rahastonhoito

Piritta Rantula

Kioskivastaava

Nina Natunen

Juttunikkari

Matti Hynninen

 

 

 

Ottelut

7.10.2018 Savonlinna

SaPKo Valkoinen - Warkis 1-5

SaPKo Sininen - Warkis 3-6

Otteluraportit:

Ottelu SaPKo Valkoista vastaan oli kahden yrittelijään joukkueen rehti vääntö, missä vierailija Warkis oli lopulta hitusen parempi. Hieno esitys koko joukkueelta!

SaPKO Sinistä vastaan ottelu oli erityisen tapahtumarikas. Erikoisuutena ottelusta mainittakoon mm. molempien joukkueiden alivoimamaalit. Kotijoukkue sai myös mm. yhden rangaistuslaukaksen, jonka kuitenkin maalivahtimme torjoi upeasti. Kiivas kamppailu, jossa kuitenki oltiin kuskin paikalla ja ansaittu voitto.

 

11.11.2018 Varkaus

Warkis - Jukurit Keltainen 3 - 6

Warkis - Jukurit Sininen 2 - 9

Otteluraportit:

Isänpäivä osoittautui Warkis E1 joukkueelle syystä tai toisesta kovin hankalaksi, ettei jopa vähän tuskaiseksi pelien osalta.

Ensin tuli vastaan Jukurit Sininen. Alusta asti oli selvää, ettei kotijoukkue tule helpolla pääsemaan. Jukurit oli liikkeella pienellä, mutta varsin liikkuvalla ryhmällä. Jukurit vyörytti hyökkäyksiä kohta Warkis maalia ja kotijoukkueen vaarallisimmat tilanteet tuli vastahyökkäyksistä, joista muutama onnistuminenkin toki saatiin. Lopulta tulos 3-6. Maalivahtien torjunnat, kotijoukkue 28 torjuntaa ja Jukurit 18 torjuntaa.  

Toisessa ottelussa vastaan asettui Mikkeliläisjoukkueen toinen peliryhmä, Jukurit Keltainen. Ottelussa Jukurit oli alusta asti potkun edellä. Tulos pysyi maalittomana kuitenkin yli 11 minuuttia ja avausmaali tuli kuin tulikin kotijoukkueelle. Heti Jukureiden tasoituksen jälkeen sai Warkis yrittää johtomaalia rangaistuslaukauksella, mutta hyvä yritys kilahti putkeen. Avauserän jälkeen taululla lukemat 2-4 ja usko mahdollisuuteen taistella voitosta eli yleisön ja Warkispelaajien keskuudessa varmasti kirkaana. Tauon jälkeen peli oli kuitenkin ihan yhtä maalia ja kotijoukkueen silmin väärässä päässä kenttään. Lopulta taululla tylyt 2-9 lukemat ja kotijoukkue hieman päät painuksissa jatkaaman juhlapäivää. Toisen ottelun torjunnat W 31 ja J 11 kertoo karusti, missäpäin kenttää kiekko pyöri.

25.11.2018 Kitee

KalPa Sawo - Warkis 8 - 2

KalPa Puijo - Warkis 14 - 3

Otteluraportit:

Kiteen sunnuntaissa kohdattiin KalPan kaksi joukkuetta, Sawo ja Puijo. Ensimmäinen ottelu alkoi joukkueelta vahvasti ja ensimmäisen 5 min perusteella näytti tulevan tiukka vääntö pisteistä. Hyvän alun jälkeen KalPa otti isännän paikan ottelussa ja vyörytti hyökkäyksiään toistuvasti kohti Warkis maalia. Warkis sai toki muutamia hyviä vastahyökkäyksiä, mutta todellisia maalintekoyrityksiä tuli auttamatta turhan harvoja. Lopulta taululla tyly 14-3 loppulukema.

Toinen ottelu KalPa Sawoa vastaan oli kokonaisuutena parempi esitys joukkueelta, vaikka loppulukema 8-2 muuta kertookin. Ottelu oli varsin rikkonainen runsaine jäähyineen. Nähtiinpä ottelun aikana näille ikäryhmille harvinainen 3 vs 3 tilannekin kun molemma jäähyboxit oli täynnä! Warkiksella oli ottelussa hyvät hetkensä, mutta ruuti oli märkää. Otteluun mahtui mm. 3 hukattua läpiajoa ja useampia muita laatupaikkoja, joista ei tällä kertaa uponnut. Otetaan tästä hyvät asiat mukaan kohti tulevia koitoksia!

8.12.2018 Varkaus

Warkis - KY-80, White (Hamina) 7 - 7

Warkis - KY-80, Black (Hamina) 5 - 3

Otteluraportit:

Parin vähän tuskaisemman pelitapahtuman jälkeen Warkis E1 teki näyttävän ryhtiliikeen Kämärillä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Kiekkoympyrät - 80:n White joukkuetta vastaan peli aaltoili iloisesti päätä toiseen ja maaleja tehtiin vuorotahtiin. Ottelu muodostui lopulta todelliseksi jännitysnäytelmäksi! Loppusummerin soidessa taululla oikeutettu 7 - 7.

Toisessa ottelussa ympyräkaupungin Black joukkue oli alusta asti hienoisesti vaikeuksissa hyvään peliin yltyneen kotijoukkueen kanssa. Oikeastaan reilumpaakin voittoa tarjottiin, mutta ansaittu 5 - 3 kotijoukkueelle.

 

16.12.2018 Varkaus

Warkis - SaPKo Sininen 8 - 2

Warkis - SaPKo Valkoinen 5 - 3

Warkis - Jääsudet (Kitee) 7 - 4

Otteluraportit:

Warkis E1 jatkoi vahvoja otteitaan. Ensimmäisenä vastaan asettunut SapKon sininen oli helisemässä ottelun alusta alkaen. Ensimmäinen erä ehti saavuttaa vain puolivälin, kun näyttävillä yhdistelmillä oltiin taottu taululle tyly 4-0. SapKo pääsi 1-4 kavennuksensa myötä hetkeksi peliin mukaan, mutta hukkasi momentuminsa. Warkis teki peräti 2 alivoimamaalia ja venytti pian eron jo seitsemään maaliin. Lopulta taululla raju 8-2 ja joukkue hyvillä mielin latautumaan seuraavaan.

Toinen SapKo tulikin ihan eri meiningillä peliin. Toki ihan alkuhetket kotijoukkueen hurmos näytti jatkuvan, mutta maalinteko ei maistunut. Ja jos et itse tee, kaveri tekee. Vasta ajassa 11:29 SaPKo 0-1 johtoon ja kohta perään av:llä 0-2. Joku saattoi jo katsomossa luulla, että nytkö se meidän parin viikon hurmos on ohi? Mutta ehei...huumori löytyi ja musta alkoi upota Savonlinnalaispäätyynkin. Kotijoukkue takoi 5 maalia perätysten ja lopun kavennuksesta huolimatta, Warksikselle upea 5 - 3 taisteluvoitto.

Päivän viimeisessä vastaan isokokoinen Jääsudet, jonka laukaisuvoima oltiin nähty päivän aikana pelottavan vahvaksi. Ottelu oli jo kahden hieman väsyneen joukkueen henkien taistelu. Yli puoli erää nollanollaa vaikka tilanteita saatiinkin molemmissa päissä luotua. Maalinteon aloitti Warkis ja samantien oltiin 2-0 tilanteessa menossa kohti taukoa. Kuitenkin eka erän viime sekunneilla Jääsudet kavensi 1-2:een ja sai hengen päälle toiseen erään. Toisen puolikkaan alku olikin kotijoukkuelle sysimusta. Tasoitus rankkarilla 2-2:een ja sitten muutaman minuutin aikana 2-3 ja 2-4 osumat. Kaikki Jääsusien 4 osumaa oli tullut pelikellossa noin 4:ään minuuttiin. Mutta, vielä kerran Warkis kaivoi sotakirveen esiin ja päätti kääntää tämänkin pelin. Pelin viimeisen 8 minuutin aikana 5 taidokasta osumaa ja päivän kolmas ansaittu voitto 7-4!

 

13.1.2019 Varkaus

Warkis - Jukurit Sininen 7 - 5

Warkis - Jukurit Keltainen 5 - 7

Otteluraportit:

Alunperin Kiteellä pelattavaksi määrätyt ottelut siirrettiin Kiteen hallin jääaikapulan vuoksi Warkiksen kotiluolaan Kämärille. 

Joukkue lähti päivään itseluottamusta uhkuen hyvin menneen Jyväskylän turnauksen ja muuutenkin parantuneiden esitysten siivittämänä. Ensimmäinen ottelu Jukureiden Sinistä vastaan käynnistyikin railakkaasti ja viidessä minuutissa taululla 2-0 kotijoukkueelle. Jukureiden kavennuksen jälkeen Warkis karkasi alivoimamaalin (13.54) ja heti tämän jälkeisen niitin (14.09) myötä jo 4-1 karkumatkalle, jolloin johto tuntui turvalliselta. Tämän jälkeen keltainen vierailija otti kyllä otteen pelistä ja pääsikin vielä ennen taukoa kaventamaan 4-2:een. Toisen erän alku oli varsinaista Jukurivyöryä, joka kuitenkin tukehtui kerta toisensa jälkeen Warkis puolustukseen tai viimeistään jäätävään maalivahtipeliin. Vastahyökkäyksestä 5-2 ja olisiko peli siinä? No, Jukurit jatkoi jyräämistä ja tehotkin löytyi. Nopeassa tahdissa taululla 5-5. Kotijoukkue kuitenkin löysi vielä kertaalleen itseluottamuksen sekä peli-ilon ja taistelu palkittiin 6-5 johto-osumalla kun peliä oli muutama minuutti jäljellä. Jukureiden loppukiri sammui turhaan jäähyyn, josta vielä Warkis viime sekunneilla YV:llä 7-5 voittoon. Mainiota viihdettä yleisölle, vaikkakaan ei ehkä kummankaan joukkueen valmennus kaikesta näkemästään pitänytkään.

Päivän toinen taisto, Jukureiden Keltaista vastaan alkoi kuin edellisen toisintona. Nopeiden 1-0 ja 2-0 (ajat 4:25 ja 4:32) osumien myötä kotijoukkue näytti menevän menojaan. Ottelu kuitenkin tasoittui ja painopiste kääntyi koko ajan enenevästi Warkiksen puolustuspäätyyn. Taukotilanne 4-2 antoi vielä uskoa siihen, että tänään on täyden pistepotin päivä. Toiseen erään Mikkeliläiset tuli kuitenkin hurjana. Parissa minuutissa oltiin tasoissa 4-4 ja kotijoukkueen selkärangan naksahdus kuului torille saakka. Ottelun loppu oli vahvasti Jukurivoittoinen ja loppulukema 5-7 täysin ansaitusti vierasjoukkueelle.

Kokonaisuudessaan päivä siis Warkis 12 - Jukurit 12, voitoin 1 - 1...eli mahtavia pelejä joukkueelle!   

 

27.1.2019 Varkaus

Warkis - KalPa Sawo 9 - 2

Warkis - KalPa Puijo 5 - 13

Warkis - Jääsudet (Kitee) 1 - 11

Otteluraportit:

Kämärin harjoitushallin uusittujen valojen loisteessa pelipäivä käynnistyi huikealla esityksellä ennakkoon kovaksi tiedettyä KalPa Sawoa vastaan. Peli käynnistyi varsin tasaisissa merkeissä ja aaltoili päästä toiseen. Molemmissa päissä maalivahdit esitti avauserässä tukun hienoja torjuntoja. Avauserän jälkeen tilanne 2-1 kotijoukkueelle. Olisiko KalPa tänään oikeasti lyötävissä? 

Toisessa erässä Warkis vaihtoi ison vaihteen päälle, mutta vierailija sinnitteli vielä hetken mukana. Ajassa 24.33. Kalpa kavensi 4-2:een, mutta tämän jälkein jatkui sellainen "V-V show" ettei paremmasta väliä. Nämä joukkueen syömähampaat taituroi muutamissa minuutissa näyttävillä yhdistelmillä KalPan puolutuksen ihan kuutamolle ja lopulta taululla uskomaton 9-2 kotijoukkueelle. Vaikka tilastojen valossa peli näyttäisi olleen kahden miehen näytös, vaati tämä tulos koko joukkueelta nöyrää asennetta, hyvää puolustamista, onnistunutta maalivahtipeliä ja hyvää taustatukea pistelingoille. Maalivahtien torjunnat Warkis 24 ja Kalpa 15 kertoo jotain pelin tasaisuudesta. Upea voitto joukkueelta joka voisi kantaa tänään pitkälle parantaen itseluottamusta. 

Tunnin huilin jälkeen vastaan asettui toinen Kalpa joukkue, Puijo. Salama-alku ja johto-osuma ajassa 01:55 lupaili hyvää. Ensimmäisen erän puolivälissä, ajassa 10:52 kotijoukkue siirtyi jo 4-2 johtoon ja näytti siltä, että tänään onnistuu kaikki! Mutta sitten tapahtui jotain mystistä ja pelihuumori oli hetkessä tipotiessään. KalPa hallitsi peliä suvereenisti ja kotijoukkueella oli suuria hankaluuksia päästä "omista pois". Taukotilanne 6-4 antoi vielä pienen uskon kotijoukkueen mahdollisuuksiin. Toinen erä oli kuitenkin hurjaa KalPa-tulitusta. Loppulukema 13 - 5, maalivahtien torjunnat, Warkis 34, Kalpa 4..ei juurikaan tilaa selittelylle. KalPa Puijo oli loistava!

Päivän kolmas ottelu, Kiteen Jääsusia vastaan toisti harmillisen tarkasti jälkimmäisen KalPa ottelun kaavaa. Hyvä alku kotijoukkueelta ja ansaittu johtomaali ajassa 5.04. Johto säilyi, kunnes palikellossa oli 12.22. Jääsudet siirtyi johtoon 8 sekuntia äskeisestä (12:30) ja tämä yllättävän helposti katkaisi kotijoukkeen taisteluilmeen. Erätauko tilanteessa 1-4 olisi vielä voinut olla käännekohta, mutta Jääsusien ylivoima toisella jaksolla oli murskaavaa. Loppulukemat 1-11, maalivahtien torjunnat W32 - J17. 

Eli varisin kaksijakoinen päivä joukkueelta. Yksi loistava esitys ja sen lisäksi kahdessa ottelussa jotakuinkin ehjä 10 minuuttia, mutta muuten heikot esitykset. Viikon päästä välisarjan otteluissa olisi kasvojen pesun paikka! 

 

3.2.2019 Varkaus

Warkis - IPK Black 2 - 6

Warkis - IPK Yellow 7 - 4

Otteluraportit:

Välisarjassa joukkue sai kotiluolaan vieraaksi mielenkiintoisen uuden tuttavuuden, IPK:n Iisalmesta, joka tuli kahdella joukkueella.

Ensimmäinen ottelu IPK Blackia vastaan alkoi ehkä jonkinlaisella "maailmanennätyksellä", tai ainakin kovin harvinaisella tapahtumaketjulla. Ottelu eteni taukoamatta, siis ilman ainoatakaan pelikatkoa, aikaan 7:01 saakka, jolloiin tuomarin piili soi enimmäisen kerran, harmillisesti IPK:n avausmaalin merkiksi. Eikä tuo omituinen seitsenminuuttinen ollut vähääkään tylsä, vaan varsin lupaavasti aaltoileva hyvä jakso peliä molemmilta joukkueilta. Avausmaalin jälkeen oli kotijoukkueella peli hyvin hallinnassa hetken aikaa, mutta hyvistäkään maalipaikoista ei viimeistely ottanut onnistuakseen. Avauserä oli kokonaisuudessaan kovinkin tasainen, mutta vieraiden viimeistely oli tehokkaampaa ja lyhyelle erätauolle mentiin tilanteessa 1-3.

Tauon jälkeen Warkis oli syystä tai toisesta aavistuksen haluttoman oloinen voittamaan yksittäisiä tilanteita ja kaksinkamppailuja. Jotakin lievästä pehmeydestä kertoo myös se, toisaalta positiivinen seikka, ettei kotijoukkueelle tuomittu koko ottelussa ainoatakaan jäähyä. IPK käytti tämän syntyneen ajan ja tilan hyväkseen ja teki tarvittavat osumat viedäkseen ottelun ansaitusti nimiinsä 2-6. 

 

Toiseen otteluun, IPK:n Yellow:ta vastaan oli Warkis päättänyt lähteä selvästi päättäväisemmällä meiningillä. Ottelun alussa tämä lataus näytti lähtevän purkautumaan hieman vääriin asioihin. Pelikellon näyttäessä vasta 3:20, sai Warkis jo toisen jäähynsä ottelussa. AV:t kuitenkin selvitettiin hienosti ja tasaviisikoin saatiin luotua hyviä tilanteita, toki molemmissa päissä. Avausmaali vajaan yhdeksän minuutin kohdalla IPK:lle, mutta siihen nopea kuitti noin minuuttia myöhemmin kun IPK:n ottelun ensimmäistä jäähyä oli kulunut 5 sekuntia. IPK:n siirryttyä taas johtoon 1-2, ehti vieraiden toista jäähyä kulua sentään 11 sekuntia, kun pelottava Warkis YV iski toistamiseen. Tämän tasoituksesta alkoi kotijoukkueen hurmoshetki, jossa taottiin 5 maalia noin neljässä minuutissa. Erätauolle ratkaisevan tuntuisessa 6-2 tilanteessa. Vieraiden toisen erän alun salamamaalista (20:07) huolimatta, ei tauon jälkeen Warkis-voitto ollut missään vaiheessa aiodosti uhattuna. Lopulta ansaittu kotivoitto kirjattiin lukemin 7-4.

 

17.2.2019 Kitee

SaPKo Sininen - Warkis 9 - 2

SaPKo Valkoinen - Warkis 4 - 5

Otteluraportit:

Kiteelle lähdettiin luottavaisena kohtaamaan SapKo, oltiinhan koko kausi oltu keskinäisten ottuleiden osalta niskan päällä.

Ensimmäinen ottelu SaPKo Sinistä vastaan alkoi vauhdikkaasti. Warkis sai maalipaikan ja toisenkin puolittaisen jo pelin ensimääisellä minuutilla. Kun maalinteko ei maistunut otti SaPKo komennon ja menikin nopeasti jo noin 4 min kohdalla 2 - 0 johtoon. Maalien jälkeen peli aaltoili päästä toiseen, parempien maalisaumojen osuessa Warkikselle, mutta ratkaisuyritykset oli vähän ponnettomia. Ajassa 9:32 lopulta ansaittu kavennus näki päivänvalon. Maalin jälkeen ottelu jatkui lievässä Warkis-hallinnassa ilman osumia. Ensimmäisen erän viimeinen 5 minuuttia olivat synkkiä Warkiksen kannalta. Kolme toistuvalla kaavalla tullutta SaPKo osumaa käänsi voimasuhteen päälaelleen. Kaikissa kolmessa maalissa Warkiksella välimatka kiekollisen puolustajan ja hyökkäyksen välillä venyi, puolustajat joutui hakemaan epätoivoisia avauksia..SapKo katkoi ja niittasi mustaa reppuun. Tauolle siis 5 -1 tilanteessa. 

Tauon jälkeen peli oli taas hetken Warkis-otteessa ja 5-2 kavennus taiteiltiin ajassa 23:10. Maalin jälkeen SaPKo otti isännyyden pelissä. Warkis sai enää yksittäisiä, tehottomia, vastahyökkäyksiä aikaan. Sen sijaan SaPKo oli tehokas haparoivan Warkiksen avustamana. Loppulukemat tylyt 9-2. Ottelussa moni pelasi hieman uudella pelipaikalla tai ainakin uusien kavereiden kanssa. Tämä näkyi lievänä sekoiluna ja epävarmuutena. Maalipaikoissa ei juurikaan hävitty, mutta tässä ottelussa ei onnistuttu kummassakaan päässä kenttää. Päät painuksissa reilun tunnin tauolle ja hakemaan uutta fiilistä! 

 

Toiseen otteluun, SaPKo Valkoista vastaan lähdettiin uudella ilmeellä, käärmekeitot syöneenä. Salama-alku ja ajassa 0:16 0-1 johtoon. Ottelun ensimmäinen 10 min oli varsin vauhdikasta, hienoa taistelua. Warkis pelastui muutaman kerran maalivahdin loistotorjuntojen avulla, mutta toisaalta myös SaPKo veskari esitti mainioita otteita. Ansaittu 0-2 tuli reilun 10 minuutun kohdalla. Kavennus 1-2:een lipsahti vain minuutti edellisestä. Supernopea kuitti 10 sekuntia kavennukseta ja jälleen oltiin parin maalin etumatkalla. Mutta...taas alle minuutti ja löysän avauspelaamisen jälkeen SaPKo kavennus 2-3:een. Warkis 2-4 johtoon ajassa 16:43...ja taas alle minuutti ja SaPko maalin päässä. Erikoinen ottelu...minuutti edellisestä ja Warkis osuu 5-3. 

Kun ottelua oli pelattu 19:26 alkoi erikoinen tapahtumaketju. Warkikselle 5+20 sääntöjen vastaisesta taklauksesta sekä tämän selvittelystä joukkuerangastus ja yhtäkkiä ollaan kahden miehen alivoimalla. SaPKo käytti tämän  hyväkseen ja ajassa 19:42 kavennus 5-4:ään. Yllättäen tähän tämä maali-iloittelu päättyikin. Warkis taisteli ison rangaistuksen loppun mallikkaasti. Molemmilla oli vielä lukuisiakin maalipaikkoja, mutta taistelu taukosi lopulta näihin 5-4 lukemiin. Upea voitto, upean taistelun jälkeen!

 

17.3.2019 Mikkeli

Jukurit Keltainen - Warkis 4 - 7

Jukurit Sininen - Warkis 7 - 6

Otteluraportit:

Mikkelin sunnuntai-illassa päästiin nauttimaan aidon Liiga-areenan tunnelmasta, kun Jukurit kohdatiin pariin otteeseen Ikioma-areenalla.

Ensimmäisessä ottelussa Jukurit keltaista vastaan ei Warkis hätkähtänyt hineoja puitteita vaan otti kuskin paikan ottelussa alusta saakka. 0 - 1 johtomaali noin minuutin kohdalla ja alle seitsemässä minuutissa oltiin karattu jo 0 - 3 johtoon. Huiman ensimmäisen erän päätteeksi taululla ratkaisevan tuntuinen 2-6 taukotilanne. Erätauon jälkeenkään kotijoukkue ei saanut hetkittäisistä hallintajaksoistaan huolimatta kunnolla otetta uhrautuvasti taistelleesta Warkiksesta ja loppulukemina hieno ja ansaittu 4 - 7 voitto. Maalivahtien torjunnat 12 - 28 kuvastaa kyllä, että ote oli vahvastikin ajoittain kotijoukkueella, mutta hyvä maalivahtipeli ja onnistunut koko joukkueen puolutus olivat avaimet hienoon lopputulokseen!

Toiseen otteluun Jukurit Sinistä vastaan lähdettiin taistelemaan tosissaan täydestä pistepotista. Alusta saakka näytti siltä, ettei helpolla tulla pääsemään. Liukkaat Mikkeliläiset vyöryi toistuvasti maalintekosektorille, mutta hienot Warkis-torjunnat piti ottelun maalittomana lähes puoli erää. Ajassa 8:40 näki avausmaali päivänvalon Warkiksen toimesta. Avauserän jälkipuoliskolla Jukurit kuitenkin onnistui maalinteossa peräti neljästi ja Warkis vain kerran. Tauolle tilanteessa 4-2. Tauon jälkeen Jukurit karkasi jo 5-2 johtoon, mutta taistelu jatkui. Warkis taisteli itsensä maalin päähän vielä kolmesti ottelun aikana. Lähelle pääsiin tilanteisiin 5-4, 6-5 ja loppulukemiin 7-6, johon kavennus ilman maalivahtia ihan loppuhetkillä. Loistava Jukurit sininen saatiin siis useasti ahdistettua nurkaan, mutta aina kotijoukkue livahti sieltä karkuun. Hieno taistelu hienoissa puitteissa. Tässäkin ottelussa maalivahtien torjunnat kertoo kotijoukkueen hallinnasta (10-32). 

 

24.3.2019 Tuplajäät, Kuopio

KalPa Puijo - Warkis 6 - 5

KalPa Sawo - Warkis 6 - 8

Otteluraportit:

Kauden viimeisiin sarjapeleihin lähdettiin päättäväisesti hakemaan arvokkaita Kalpa päänahkoja. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kohtasi Kalpa Puijon, joka oli aiemmin kaudella ollut joukkuettamme potkun tai pari edellä. Tällä kertaa ottelu käynnistyi vahvasti Warkis komennossa. Avausmaali ajassa 02:06 lupaili hyvää ja sitä seurasikin pian. Pelikellon näyttäessä 7:16 oli Warkis karannut jo 0-3 johtoon. Tämän jälkeen KalPa heräsi taisteluun ja pääsi tasoihin, kunnes vielä ajassa 17:14 Warkis karkasi 3-4 taukojohtoon. Tauon jälkeen Kalpa tuli varsin vahvasti ja tasoitti ottelun YV:llä 22:57 ja meni heti perään ensimmäisen kerran johtoon 5-4 (ajassa 23:50). Tiukan asemasota vaiheen jälkeen KalPa iski vielä kerran ja näytti karkaavan voittoon. Kuitenkin Warkis päätti, että tänään ei nahka halvalla lähde ja iski hienon paineen päätteeksi vielä maalin päähän, kun otteluaika alkoi olla loppumaisillaan. Erän viimeinen minuutti päästiin myllyttämään vielä ilman maalivahtia, mutta KalPa kesti ja näin pisteet jäi tämän mahtavan tiukan ottelun päätteeksi isännille 6-5.

Toiseen otteluun vastaan asettui jo kertaalleen aiemminkin kaudella lyöty KalPa Sawo! Ennen peliä joukkue sai luotua yhteishengen sellaiseksi, että sarjapelit tällä kaudella tullaan jättämään taakse voittajana! Ottelun alku oli varsin tasainen ja tilanteita luotiin molemmissa päissä. Maalivahtien hienot torjunnat piti ottelun kuitenkin maalittomana aina aikaan 13:11 saakka, jolloin Warkis avasi maalihanat. KalPa pääsi erän lopulla hyödyntämään kahden miehen YV:n ja tasoitti ajassa 17:07. Vielä ajassa 18:45 kotijoukkue iski ja tauolle KalPa-johdossa 2-1. Jos oli ensimmäinen erä niukkamaalinen ja vähän tarkkaakin, alkoi tauon jälkeen kunnon kevätkarkelot ja varsinainen hurlumhei. KalPa 3-1, Warkis 3-2, Warkis 3-3, Warkis 3-4, Kalpa 4-4...tämä kaikki neljään minuuttiin tauon jälkeen! Jos katsomossa oli sydänvikaisia niin tiukkaa teki takuulla.. Eikä karkelot juuri hidastuneet tämän jälkeenkään...vuorotahtiin mentiin...Warkis YV:llä 4-5 ja KalPa välittömästi tasoihin. Tämän jälkeen Warkiksessa saatiin sellainen henki päälle, että tätä ei hävitä! Pari seuravaa osumaa KalPa päätyyn ja trilleri oli kääntymässä vieraille 5-7 johdon turvin. Kalpakin joutui ottamaan riskejä päsätäkseen tasoihin ja tulikin vielä maalin päähän kun ottelun viimeisiä hetkiä jo kuuluteltiin. Lopun KalParynnistys kuitenkin kuivui Warkiksen niitatessa 6-8 loppulukemat. 

Tähän mahtavaan voittoon on hienoa päättää tämä vaiherikas E1 sarjakausi 2018 - 2019. Kausi jatkuu toki vielä kauden lopputurnauksen merkeissä Imatralla!     

 

 

Yhteistyössä

KSSK (002).pngMAKI_logo_nega_RGB.pngNosturipalvelu Tiitinen Oy (002).PNG

Rakennustyö Tiitinen (002).PNGSavon Rakennustyö (002).PNGSavon Sähköisku (002).jpg

Varkauden Ratsastuskeskus (002).jpgHH (002).PNG