Warkis D1 -joukkue

E1JUNIORIT.jpg

Kuvien luvaton käyttö ja kopiointi ehdottomasti kielletty. Oikeudet kuviin omistaa Oma Design.

 

D2 joukkueessa pelaa tällä kaudella vuosina 2005, 2006 ja 2007 syntyneitä tyttöjä ja poikia. Lisäksi peleissä on mukana myös E1- ja D1-joukkueen pelaajia, jotka ikänsä puolesta saavat pelejä pelata. Joukkueen runko on pysynyt samana jo monta vuotta ja tämä näkyy mahtavana joukkuehenkenä joka joukkueessa on.

Kesällä joukkue harjoitteli kaksi kertaa viikossa yhdessä D1-joukkueen kanssa. Jääharjoitukset pyörähti käyntiin heinäkuun viimeisellä viikolla. Syksyn mittaan kesäharrastusten loputtua ja koulujen alettua loputkin pelaajat saatiin takaisin jääkiekon pariin. Juniorit ovat sitoutuneet hienosti harjoitteluun ja läsnäolo harjoituksissa on ollut erinomaista. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti kolme kertaa viikossa. Osa harjoituksista on D1-joukkueen kanssa.

Sarjapelit alkoivat syyskuun lopulla, joita ennen joukkue pelasi pari harjoituspeliä. Pelimatkat suuntautuvat tänä vuonna Kymi-Saimaan alueelle. Alkusarjassa joukkue kohtaa KooKoon, LiTin, Ketterän, SaiPan, Jukurit ja Ky-80:n. Pelimatkojen pituus ei junioreita haittaa, koska pelien lisäksi niistä tarttuu mukaan mukavia muistoja

Kauden alku on osoittanut, että joukkueen edellisinä kausina, kesällä ja syksyn aikana tekemä työ alkaa kantamaan hedelmää. Kun joukkueella on alkusarjasta takana 4 ottelua se on ottanut niistä kolme suurinumeroista voittoa ja kärsinyt vain yhden tappion. Syksyn aikana joukkue pelaa yhteensä 12 ottelua. Joulutauon jälkeen pelataan jatkosarja jonka ohjelma selviää vasta, kun alkusarja on saatu pelattu loppuun.

Joukkue onkin asettanut tavoitteekseen keväällä pelattavan FinalFour-turnauksen, jossa sarjan neljä parasta joukkuetta ratkaisevat sarjan mestaruuden.

Uudet lajista kiinnostuneet juniorit ovat tervetulleita kokeilemaan lajia, jos siitä vaikka löytyisi uusi harrastus.

Erityiskiitos kaikille joukkueen tukijoille ja yhteistyökumppaneille.

Hokiterveisin,

Mika Montonen

Vastuuvalmentaja

Warkis D2

https://www.facebook.com/Warkis06/

https://www.instagram.com/warkis06

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Maarit Paroinen

maaritparoinen@gmail.com

040 529 3823

Vastuuvalmentaja

Mika Montonen

mika.montonen@warkis.fi

045 214 0700

Huoltajat

Jaakko Huovinen

jaakko.i.huovinen@gmail.com

Antti Poutiainen

antti.poutiainen@warkaplan.com

Talous / rahastonhoito

Tiina Räisänen

tiina.raisanen@sok.fi

Kioskivastaava

Nina Poutiainen

nina.poutiainen@gmail.com

040 752 2513

Ottelut

Yhteistyössä

kisapuisto.jpg      

LT.jpg

navitas_logo.png