Warkis Varkaus ry:lle uusi johtokunta kaudelle 2022-2023

04.05.2022 22:00:00

Warkis Varkaus ry:n sääntömääräinen kevätkokous valitsi kaudelle 2022-2023 uuden johtokunnan. Seuran puheenjohtajana aloittaa Marko Luostarinen ja johtokunnan jäseninä jatkavat Marko Jyrkkänen ja Mika Immonen. Uusina jäseninä johtokuntaan tulevat Tiina Hynninen, Annukka Lankinen ja Mikko Skinnari. Kevätkokous päätti myös johtokunnan alaisuudessa toimivista jaoksista, jotka ovat Seuratoiminta-ja markkinointijaos ja urheilujaos.

Uuden johtokunnan järjestäytymiskokous pidetään lähipäivinä ja kokouksessa valitaan varapuheenjohtaja ja sihteeri sekä annetaan valituille johtokunnan jäsenille valtuudet aloittaa jaostojen muodostamisen ja jäsenten rekrytoinnin. Johtokunta päättää esitysten perusteella myöhemmin jaostojen puheenjohtajat ja jäsenet. Toivomme, että jaostoihin löytyy aktiivisia seuraihmisiä kehittämään Warkis toimintaa.

Onnea ja menestystä uudelle johtokunnalle tulevaan kauteen! Samalla SUURET KIITOKSET Mari Tuhkanen, Ninni Haaja-Turunen ja Joonas Turunen ansiokkaasta työstänne Warkis Varkaus ry:n johtokunnassa menneinä vuosina.