WARKIS YHTEISTYÖHÖN XXL:N JA WARRIORIN KANSSA

06.05.2021 00:00:00

Warkis Varkaus ry on solminut useampi vuotisen yhteistyösopimuksen urheilukauppaketju XXL:n ja jääkiekkovarusteita valmistavan Warriorin kanssa. Vasta solmittu yhteistyö kattaa kaudet 2021–2025.

Pohjoismaiden suurin urheilukauppaketju XXL on urheiluliikekonsepti, joka tarjoaa kaiken sekä urheilu- että erähenkisille asiakkailleen, niin XXL-tavarataloissa kuin verkkokaupassakin. XXL:n seurakauppavastaava Jani Helenius kommentoi solmittua yhteistyötä seuraavasti:

-Me XXL:ssä olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tekemään yhteistyötä Warkiksen kanssa. Neuvottelut seuran kanssa sujuivat erittäin hyvässä hengessä ja koemme että arvomme kohtasivat erittäin hienosti. Jäsenistöä tulee palvelemaan meidän Kuopion tavaratalo, jonka lisäksi jäsenistö voi tehdä ostoksia XXL.FI sivustolta, jonne seuralle perustetaan oma verkkokauppa. XXL-seurakauppa konseptissamme pyrimme siihen, että jokaisen jäsenen on helppo asioida meidän kanssamme ja pystymme tarjoamaan heille useita eri kanavia hoitaa asioitaan.

Warrior kuuluu jääkiekkovarusteiden johtaviin brändeihin, joka on mm. ollut jo useamman kauden ajan Suomen jääkiekkomaajoukkueiden merkittävä kumppani. Teemu Prusila Warriorilta kommentoi solmittua yhteistyötä seuraavasti:

-Olemme erittäin iloisia, että pääsemme jatkamaan ja kehittämään entisestään hyvin kulkenutta yhteistyötä Warkiksen kanssa. Monivuotinen yhteistyösopimus luo paljon uusia mahdollisuuksia sopimuksen kaikille osapuolille. Odotamme jo innolla tulevia pelikausia yhdessä Warkiksen kanssa.

warkis_xxl_warrior.png