Aluelämpö Easy Hockey alkaa taas! (5.11. alkaen tiistaisin 17:00-18:15)

05.11.2019 00:00:00

Warkiksen Aluelämpö Easy Hockey saa jatkoa, startti tiistaina 5.11.!

Aluelämpö Easy Hockey: helppoa ja rentoa jääkiekkoa 10 - 17-vuotiaille, täysin MAKSUTTA! Vakiovuoro tiistaisin 17:00 - 18:15 harjoitushallissa Warkis ohjaajan johdolla.

Kenelle

Warkiksen ja Aluelämmön yhteistyössä järjestämään Easy Hockey toimintaan ovat tervetulleita kaikki 10 - 17-vuotiaat pojat ja tytöt. Easy Hockey on tarkoitettu niille nuorille, joilla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia osallistua joukkuetoimintaan ja käydä harjoituksissa useita kertoja viikossa. Toiminta soveltuu myös niille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen hieman myöhäisemmällä iällä.

Mitä Easy Hockey on

Toimintaa, jonka kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Toiminta antaa mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääasiassa pelaamisesta.

Varustus

Ristikollinen kypärä, luistimet, kaulasuoja, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

Kustannukset ja vakuutus

Warkiksen Aluelämpö Easy Hockey on kaikille MAKSUTON! Warkis ei ole vakuuttanut toimintaan osallistuvia henkilöitä, vaan jokaisella tulee olla oma vapaa-ajan vakuutus.

Tule mukaan harrastamaan jääkiekkoa rennossa ja valvotussa ympäristössä!

Ilmoittaudu mukaan: warkis.toimisto@gmail.com

www.warkis.fi