TERVETULOA MAKSUTTOMAAN LEIJONA-KIEKKOKOULUUN KAUDELLA 2019-2020!

08.08.2019 00:00:00

LKK.jpg

TERVETULOA MAKSUTTOMAAN LEIJONA-KIEKKOKOULUUN KAUDELLA 2019-2020!

Aikautaulu: Maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-18:15 Kämärin harjoitusjäähallissa.

HUOM! Kiekkokoulun STARTTI 12.9. klo 17:30-18:45 (kilpahallissa)

Toiminnan sisältö
Leijona-kiekkokoulu on Suomen Jääkiekkoliiton seuroille suunnittelema luistelu- ja kiekkokoulun toteuttamismalli. Kiekkokoulun ajatuksena ja tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset jääkiekkoon ja tarjota heille luistelutekniikan oppimisen lisäksi mahdollisuutta kiekkokoulun jälkeen jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa.

Leijona-kiekkokoulu on suunnattu 5-8-vuotiaille pojille ja tytöille, mutta myös vasta harrastusta aloittavat vanhemmat (9-10 -vuotiaat) lapset ovat erittäin tervetulleita kiekkokouluun. Perusperiaatteena kuitenkin on, että toimintaan tullessa lapsi osaa jo luistelun alkeet eli toisin sanoen pysyy pystyssä ja pääsee eteenpäin liikkeelle.

Kiekkokoulun lähtökohtana on hauskuus ja iloisuus, jossa jäällä liikkumisen avulla pyritään tukemaan muun muassa lapsen motorista kehittymistä. Harjoitukset suunnitellaan ja jaetaan lapsen taitotason mukaan, jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

Harrastuksen aloittamiseen tarvitset vain luistimet, ristikollisen kypärän, kaulasuojan tai kaulaa suojaavan vaatteen ja mailan. Loput varusteet voit hankkia myöhemmin.

Kiekkokoulun ”kausi” kestää syyskuusta maaliskuuhun, jonka aikana Kämärin jäähallissa harjoitellaan 1-2 kertaa viikossa. Kausi sisältää lisäksi noin 2-5 ”pelitälliä”, eli pelipäivää lähialueiden muiden kiekkokoulujen kanssa.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan ja seuraan!

Kiekkoterveisin Jan Elfvengren / Leijona-kiekkokoulun vastaava

Lisätietoja: Jan Elfvengren / puh. 040 571 5216 / jan.elfvengren(at)warkis.fi

Ilmoittautumiset: www.warkis.fi/leijonakiekkokoulu

Hinta: koko kausi on MAKSUTON! Seura hankkii vakuutuksen kiekkokouluun ilmoittautuneille.

Maksuttoman Leijona-kiekkokoulun mahdollistaa alansa johtava globaalisti toimiva teknologiayritys ANDRITZ.

andritz.png