LEIJONA-KIEKKOKOULUN ALOITUS LÄHENEE!

30.09.2018 00:00:00

Warkiksen suosittu Leijona-kiekkokoulu starttaa lauantaina lokakuun 6. päivä. klo 12:45-14:00 Kämärin harjoitushallissa. Startti sisältää ennen jäälle menoa vanhempaininfon, jossa kerrotaan muun muassa kiekkokoulun rakenteesta ja toimintaperiaatteista sekä tehdään katsaus Leijona-kiekkokoulun kauteen 2018-2019.

Toiminnan sisältö

Leijona-kiekkokoulu on Suomen Jääkiekkoliiton seuroille suunnittelema luistelu- ja kiekkokoulun toteuttamismalli. Kiekkokoulun ajatuksena ja tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset lajiin ja tarjota heille luistelutekniikan oppimisen lisäksi mahdollisuutta kiekkokoulun jälkeen jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa.

Warkiksen Leijona-kiekkokoulu on suunnattu 5-8-vuotiaille pojille ja tytöille, mutta myös vasta harrastusta aloittavat vanhemmat (9-10 -vuotiaat) lapset ovat erittäin tervetulleita Leijona-kiekkokouluun. Perusperiaatteena kuitenkin on, että toimintaan tullessa lapsi osaa jo luistelun alkeet eli toisin sanoen pysyy pystyssä ja pääsee eteenpäin liikkeelle.

Warkiksessa kiekkokoulun lähtökohtana on hauskuus ja iloisuus, jossa jäällä liikkumisen avulla pyritään tukemaan muun muassa lapsen motorista kehittymistä. Harjoitukset suunnitellaan ja jaetaan lapsen taitotason mukaan, jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

Harrastuksen aloittamiseen tarvitset vain luistimet, ristikollisen kypärän, kaulasuojan ja mailan. Loput varusteet voit hankkia myöhemmin.

Warkiksessa Leijona-kiekkokoulun ”kausi” kestää lokakuusta maaliskuuhun, jonka aikana Kämärin jäähallissa harjoitellaan kahdesti viikossa. Kausi sisältää lisäksi noin viisi ”pelitälliä”, eli pelipäivää lähialueiden muiden kiekkokoulujen kanssa.

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan ja seuraan!

Kiekkoterveisin Jan Elfvengren / juniorijaos

Lisätietoja: Jan Elfvengren / puh. 040 571 5216 / jan.elfvengren(at)warkis.fi

Leijona-kiekkokoulun hinta: 150 euroa (koko kausi loka-maaliskuu)

Ilmoittaudu tästä!