Warkis A -joukkue

ANUORET.jpg

A-Nuorten päävalmentajan tervehdys 2017-2018

Tätä kirjoittaessani Joukkueemme Suomi-Sarjan karsintasarja on hieman yli puolen välin. Haasteelliselta matkalta tähän asti reppuun on tarttunut kuitenkin paljon positiivisia kokemuksia ja kehittymistä kaikilla osa-alueilla. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 6. ja pisteitä kasassa 11, neljä pistettä Suomi-Sarjan paikkaan oikeuttavasta 3.sijasta. Tavoitteet ovat edelleen Suomi-Sarjassa, mutta emme ajattele tulosta liikaa, keskitymme mahdollisimman laadukkaaseen arkeen jossa yksilön kehitys on keskiössä.

Kun minulta keväällä kysyttiin halukkuutta ja motivaatiota Warkiksen A-Nuorten päävalmentajan tehtäviin, vastasin heti myöntävästi. Minulla oli useampi ”viritys” eri joukkueisiin, mutta jo vuosia Warkiksen toimintaa melko läheltä seuranneena, halusin nyt vihdoin päästä mukaan tähän kiekko-perheeseen. Vaikka vaikeuksia ja haasteita on ollut vähintäänkin riittävästi, päivääkään en vaihtaisi pois, enkä kadu päätöstäni!

Joukkueessamme oli alun perin paperilla 21+3 pelaajaa. Lista näytti vielä kesällä paremmalta kuin osattiin odottaa, ja valmistautuminen kauteen aloitettiin yhdessä edustuksen ja B-Junioreiden kanssa toukokuun puolella. Mikkelin Jukureista (B-nuoret) mukaan oli ilmoittautunut neljä (4) pelimiestä ja koko edellisen kauden runko jatkaisi pelaamistaan. Hyvin pian saimme kuitenkin huomata käytännön haasteet harjoittelun ja joukkueen kasaamisen suhteen. Kokoonpano pieneni pelaaja kerrallaan ja päälle vielä loukkaantumisien ja erilaisten poissaolojen tuomat ylimääräiset haasteet söivät tekemisen laatua päivittäisessä arjessa.

Kesä oli ja meni. Elokuun alussa jäälle päästyämme tilanne näytti jo huolestuttavalta, ja päädyimmekin ratkaisuun, että harjoittelemme yhdessä edustuksen ja B-nuorten kanssa, riittävän laadukkaan ja kovan harjoituksen saavuttamiseksi. Perjantain peliin valmistavat jäät olemme pystyneet muutaman kerran vetämään omalla jengillä. Yhteistyö PiPS:n sekä oman B-junioreiden joukkueiden kanssa on ollut meille ”elinehto”, ja tällä tavoin olemme saaneet peleihin jalkeille yleensä riittävän rosterin. Kuitenkin välillä pelien päällekkäisyyksien sekä sairastumisten takia olemme joutuneet pelaamaan jopa alle kahden kentällisen rosterilla, tuloksen ollessa kuitenkin vähintään kohtuullinen.

Uskon edelleen, että paikka Nuorten-Suomi sarjassa on mahdollisuus saavuttaa pelaamalla. Lähitulevaisuus kuitenkin näyttää suunnan, ja yhdessä määrittelemme joukkueena/seurana seuraavan asteen tavoitteet myöhemmin. Haluan avoimesti ja nöyrästi kiittää KAIKKI meidän Warkiksen A-Nuorten toiminnan mahdollistaneita tahoja! Haasteet on tarkoitettu voitettaviksi ja ainakin nykyisen organisaation / taustatiimin vahva tahtotila on selvitä tästäkin kaudesta voittajina, positiivisin mielin, ja jälleen uusia kokemuksia rikkaampana. Toivottavasti olette vielä jatkossakin näiden hienojen jääkiekkoilijoiden tukena! Mukavaa talven odotusta!

Kiekkoterveisin,
Pekka Romppanen
Päävalmentaja
Warkis A-Nuoret

 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Markku Holopainen
markku.holopainen@pp6.inet.fi 
Puh. 045 310 3284

Vara Joukkueenjohtaja

Kai Nousiainen
kai@bilke.net
0400 674 164

Vastuuvalmentaja

Pekka Romppanen
pekka.romppanen@warkis .fi
040 124 1911

Huoltajat

Pasi Pietinen
p.pietinen@luukku.com 
044 040 4357

Jari Lankinen
jari.m.lankinen@suomi24.fi 
040 723 1900

Jari Huotari
jari.huotari313@gmail.com
0400 865 229

Talous / rahastonhoito

Tarja Kurenkunnas
tarja.kurenkunnas@pp.inet.fi 
040 528 5382

Nettivastaava

Markku Holopainen
markku.holopainen@pp6.inet.fi 
Puh. 045 310 3284

Kioskivastaava

Benita Holopainen

Ottelut

Yhteistyössä

Warkis A -junioreita sponsoroi

lapra_logo.pngbp_asennus_logo.pngykkosmatkat_logo.pngnordic_power_service_logo.pngkodinkonehuolto_leskinen_logo.pngsamat_kunnossapito_logo.png   amec_foster_wheeler_logo.pngkipa_jyka_logo.png

Kodinkoneliike Janne Kultalahti

Konemertsi Oy        

Els Weldin Oy

JK Torvinen Oy

Suomen Hitsauspalvelu Oy

Varkauden Devon Oy

Otteluisännät

Varkauden Devon Oy

MEK Field Engineering OY

Parketti- ja mattoasennus Väisänen Oy

Keveka Rakennus Oy

Tmi Ilpo Kortelainen

P-STEP